Libnet.ro
UNICEF

09:45

Augustin Lazar va sustine o declaratie de presa pe tema protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar va sustine o declaratie de presa pe tema protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI

Procurorul general, Augustin Lazar, a precizat ca va sustine luni, in jurul orei 12. 00, o declaratie de presa privind corespondenta legata de protocoalele dintre Ministerul Public si SRI. Lazar afirmase ca tema este una falsa si manipulatorie, adaugand ca Ministerul Justitiei si Consiliul Superior al Magistraturii au fost informate cu privire la acest aspect. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar va prezenta clarificari pe tema protocoalelor cu SRI

Procurorul general, Augustin Lazar, a precizat ca va sustine luni, in jurul orei 12. 00, o declaratie de presa privind corespondenta legata de protocoalele dintre Ministerul Public si SRI. Lazar afirmase ca tema este una falsa si manipulatorie, adaugand ca Ministerul Justitiei si Consiliul Superior al Magistraturii au fost informate cu privire la acest aspect.

Augustin Lazar, la Digi 24: Tema protocoalelor e una falsa, menita sa manipuleze opinia publica si sa destabilizeze Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazar considera ca recenta descoperire a unor noi protocoale intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii reprezinta o tema falsa, cu rolul de a manipula opinia publica si a destabiliza Ministerul Public, scrie Agerpres.

Reactia lui Augustin Lazar dupa anuntul lui Toader: Colaborarea dintre Ministerul Public si SRI s-a realizat in temeiul legii

Colaborarea dintre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii s-a realizat in temeiul legii, protocolul fiind doar o procedura tehnica de lucru, de cooperare intre institutii cu respectarea stricta a legii, a precizat sambata procurorul.

Augustin Lazar: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii, relateaza News. ro.

Reactia lui Augustin Lazar, dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca a declansat procedura de evaluare: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii.

Lazar: Tema protocoalelor e una falsa, menita sa manipuleze opinia publica si sa destabilizeze Ministerul Public

Procurorul general, Augustin Lazar, considera ca recenta descoperire a unor noi protocoale intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii reprezinta o tema falsa, cu rolul de a manipula opinia.

USR: Dragnea vrea sa scape de Augustin Lazar

Uniunea Salvati Romania USR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se foloseste de pretextul protocoalelor secrete pentru a-l demite pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si pentru a propune in locul lui un procuror care ''sa raspunda prompt la comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, transmite Agerpres.

Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader de minciuna. Public corespondenta cu ministrul Justitiei

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a facut luni o declaratie de presa, la sediul Parchetului General. Bine ati venit, din pacate intr-o perioada foarte sensibila pentru justitie si statul.

Augustin Lazar prezinta documente lamuritoare despre protocoalele incheiate de Ministerul Public si SRI

Augustin Lazar a anuntat ca va face publice, astazi, documente referitoare la protocoalele incheiate de Ministerul Public si SRI, fiind vorba despre corespondenta purtata pe aceasta tema.

Tudorel Toader, dupa acuzatiile lui Augustin Lazar: Fiecare se exprima dupa cum ii dicteaza limitele de intelegere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa acuzatiile lui Augustin Lazar. Procurorul general l-a acuzatpe ministru de minciuna, intr-o conferinta de presa. La randul sau,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2918 seconds )