Libnet.ro
UNICEF

06:16

Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei, a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: Este foarte bine informat

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei, a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: Este foarte bine informat

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ce a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la intalnirea pe care cei doi au avut-o. A fost o intalnire foarte. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: Este foarte bine informat

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ce a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la intalnirea pe care cei doi au avut-o. A fost o intalnire foarte.

Augustin Lazar, raspuns la o intrebare-cheie: Va temeti ca veti fi revocat de ministrul Justitiei?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost intrebat, in cadrul unui interviu pentruAgerpres, daca se teme ca va fi revocat de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Lazar sustine ca.

Augustin Lazar, despre inregistrarile facute publice de Vlad Cosma: Interesul a fost sa se lanseze show-ul mediatic

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, s-a pronuntat intr-un interviu recent asupra razboiului politic ce se duce asupra justitiei in urma inregistrarilor facute publice de Vlad Cosma, afirmand ca in acest caz nu a fost depusa nicio plangere, neexistand un interes pentru continuarea cursului judiciar.

Augustin Lazar, atac la ministrul Justitiei: A trecut linia rosie a separatiei puterilor in stat

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca ministrul Tudorel Toader, nu a respectat regulamentul CSM la procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura.

Augustin Lazar: 35% din persoanele trimise in judecata au incalcat legislatia rutiera

Procurorul general al Romaniei sustine ca mai bine de o treime din cei trimisi in judecata au comis infractiuni referitoare la legislatia rutiera. Inculpatii trimisi in judecata anul trecut pentru.

Augustin Lazar: Am redat patrimoniului national Constitutia de la Troesmis care prevedea, inca din anul 170, ca nu va deveni demnitar cel care prin viclesug a fraudat alegerile

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat miercuri, la sedinta de bilant privind activitatea DNA, ca in 2017 a fost redata patrimoniului national 'Constitutia de la Troesmis', considerata fundamentul ordinii de drept si al Constitutiei de azi a Romaniei, si care prevedea, inca din anul 170 d. Hr. pedepsirea votului multiplu.

Procurorul general Augustin Lazar: Multe Parchete vor fi decapitate

Procurorul general Augustin Lazar sustine, intr-un interviu acordat Agerpres, ca imaginea oferita de intrarea in vigoare a modificarilor aduse legilor justitiei este sumbra, iar Ministerul Public se va.

Procurorul general, Augustin Lazar, oda pentru Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar a declarat miercuri, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie, ca anul 2017 a fost unul mai sensibil, mai complicat, insa a precizat ca nu dramatizeaza. Anul 2017.

Razboi al declaratiilor intre Tudorel Toader si Augustin Lazar

Razboi total intre procurorul general, Augustin Lazar, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Lazar.

Augustin Lazar: Oameni de paie sunt folositi la fraude. Banul public e o miere la care trag multi

Procurorul general Augustin Lazar sustine, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca exista metode sofisticate de frauda in achizitiile publice, in care sunt folositi ca paravan oameni de paie cu o cultura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )