Libnet.ro
UNICEF

05:00

Augustin Lazar: Oameni de paie sunt folositi la fraude. Banul public e o miere la care trag multi

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar: Oameni de paie sunt folositi la fraude. Banul public e o miere la care trag multi

Procurorul general Augustin Lazar sustine, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca exista metode sofisticate de frauda in achizitiile publice, in care sunt folositi ca paravan oameni de paie cu o cultura. continuă pe Antena3

Augustin Lazar: Banul public este o miere la care trag foarte multi; oameni de paie - folositi la fraude

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca exista metode sofisticate de frauda in achizitiile publice, in care sunt folositi ca paravan oameni de paie cu o cultura modesta, astfel incat este necesara mentinerea infractiunii de abuz in.

Augustin Lazar, la bilantul DNA: Anul 2017 a fost un an mai complicat, dar nu as dramatiza. Atunci cand sunt valuri ne putem da masura profesionalismului

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, miercuri, la bilantul DNA, ca anul 2017 a fost un an sensibil, insa nu ar dramatiza in sensul ca a fost greu, spunand ca, atunci cand sunt valuri, magistratii isi pot da masura profesionalismului.

Razboi al declaratiilor intre Tudorel Toader si Augustin Lazar

Razboi total intre procurorul general, Augustin Lazar, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Lazar.

Augustin Lazar, raspuns la o intrebare-cheie: Va temeti ca veti fi revocat de ministrul Justitiei?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost intrebat, in cadrul unui interviu pentruAgerpres, daca se teme ca va fi revocat de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Lazar sustine ca.

Augustin Lazar, despre inregistrarile facute publice de Vlad Cosma: Interesul a fost sa se lanseze show-ul mediatic

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, s-a pronuntat intr-un interviu recent asupra razboiului politic ce se duce asupra justitiei in urma inregistrarilor facute publice de Vlad Cosma, afirmand ca in acest caz nu a fost depusa nicio plangere, neexistand un interes pentru continuarea cursului judiciar.

Augustin Lazar, atac la ministrul Justitiei: A trecut linia rosie a separatiei puterilor in stat

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca ministrul Tudorel Toader, nu a respectat regulamentul CSM la procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura.

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: Este foarte bine informat

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ce a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la intalnirea pe care cei doi au avut-o. A fost o intalnire foarte.

Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei, a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: Este foarte bine informat

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ce a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la intalnirea pe care cei doi au avut-o. A fost o intalnire foarte.

Augustin Lazar, intrebat daca ministrul Justitiei nu a respectat regulamentul CSM in procedura de revocare a sefei DNA: Este concluzia Ministerului Public. Am lansat aceasta intrebare pentru dezbatere

Procurorul general Augustin Lazar afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca ministrul Justitiei,Tudorel Toader, nu a respectat regulamentul CSM la procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si se intreaba daca Executivul poate sa se erijeze in acelasi timp in denuntator si apoi in evaluator.

Augustin Lazar: Bruiajul din jurul sistemului judiciar nu trebuie sa impresioneze pe nimeni

Procurorul general Augustin Lazar afirma intr-un interviu acordat Agerpres ca bruiajul care exista in jurul sistemului judiciar din Romania nu trebuie sa impresioneze pe nimeni din justitie, intrucat este ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )