Libnet.ro
UNICEF

10:00

Augustin Lazar, reactie in cazul audierii lui Kovesi:Alti magistrati trebuie sa se abtina de la comentarii

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, reactie in cazul audierii lui Kovesi:Alti magistrati trebuie sa se abtina de la comentarii

Procurorul general,Augustin Lazar, a vobit, joi, desprechemarea Laurei Codruta Kovesi la audieri la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, dupa plangerea depusa de omul de afaceri. continuă pe Antena3

Comisia Europeana, reactie in cazul audierii lui Kovesi: Candidatii trebuie sa fie tratati corect

Comisia Europeana a subliniat joi ca este esential ca toti candidatii la functia de procuror-sef european sa fie tratati corect in cursul procedurii de selectie si ca urmareste cu atentie ultimele.

Klaus Iohannis, despre cazul audierii lui Kovesi: Solicit Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie corectitudine maxima

Klaus Iohannis a transmis, joi, un comunicat referitor la citarea LaureiCodruta Kovesi de catre Sectia de investigare a infractiunilor din justitie. Prioritatea zero a tuturor celor care au respon.

Augustin Lazar, acuzatii la adresa Guvernul: Nu asigura functionarea Ministerul Public

Augustin Lazar a declarat in comisiile juridice ale Senatului si Camerei Deputatilor, ca bugetul institutiei propus de Guvern nu asigura functionarea Ministerului Public. Din pacate, propunerile de buget.

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )