Libnet.ro
UNICEF

17:15

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari. continuă pe Ziarul Bursa

Lazar: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget. Avem multe cauze consumatoare de bani. Ne-am aflat in situatia de a nu platim lucrari

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, marti, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Augustin Lazar, acuzatii la adresa Guvernul: Nu asigura functionarea Ministerul Public

Augustin Lazar a declarat in comisiile juridice ale Senatului si Camerei Deputatilor, ca bugetul institutiei propus de Guvern nu asigura functionarea Ministerului Public. Din pacate, propunerile de buget.

Studiu: Schimbarea climatica si terorismul sunt percepute ca fiind cele mai mari amenintari globale

Un nou studiu arata ca cetatenii sunt mai preocupati de schimbarea climatica, de Statul Islamic si de atacuri cibernetice. Cu toate acestea, tot mai multe persoane percep puterea si influenta SUA ca pe o amenintare, informeaza DW.

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE, iar acum prevede un deficit si cheltuieli bugetare MAI MARI si venituri mai MICI (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si venituri mai.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Salarii mai mari pentru directorii institutiilor de invatamant si angajatii MAI

Directorii de gradinite, scoli si colegii vor primi salarii mai mari, in medie cu 1. 200 de lei. Guvernul a aprobat luni, 11 februarie, modificarile necesare pentru a motiva unele categorii de angajati, salariile carora nu au fost majorate in urma implementarii noii legi cu privire la salarizare.

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE pentru a prevedea un deficit bugetar mai mare si cheltuieli bugetare mai mari (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si alte.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )