Libnet.ro
UNICEF

00:07

Augustin Lazar, replica pentru ministrul Justitiei: Suntem pregatiti pentru sectia speciala

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, replica pentru ministrul Justitiei: Suntem pregatiti pentru sectia speciala

Augustin Lazar ii da replica ministrului Justitiei. Procurorul General sustine ca institutia pe care o conduce e pregatita pentur sectia de anchetare a magistratilor. Este un act normativ care a fost. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei nu mai participa la intalnirea cu procurorii care detin functii de conducere

Procurorul General, Augustin Lazar, si-a chemat subordonatii sa faca scut in jurul lui, in asteptarea rezultatului evaluarii facute de ministrul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader trebuia sa vina si el.

Ministrul Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, la declaratia presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sambata ca relatia cu ministrul Justitiei decurge foarte bine. Eu.

Sesizarea CCR privind protocoalele secrete: Procurorii General Laura Kovesi si Augustin Lazar au uzurpat competenta Parlamentului

Fosta sefa a DNA Laura Kovesifoto centru)siactualul Procuror General al Romaniei Augustin Lazar au uzurpat competenta Parlamentului de unica legiuitoare, in momentul in care au semnat protocoalele.

Ministrul Justitiei se intalneste cu sefii Parchetului General, DIICOT si DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa se intalneasca, miercuri, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cu toti procurorii care detin functii de conducere in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )