Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Justitiei nu mai participa la intalnirea cu procurorii care detin functii de conducere

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei nu mai participa la intalnirea cu procurorii care detin functii de conducere

Procurorul General, Augustin Lazar, si-a chemat subordonatii sa faca scut in jurul lui, in asteptarea rezultatului evaluarii facute de ministrul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader trebuia sa vina si el. continuă pe Antena3

Tudorel Toader anunta ca nu participa la intalnirea cu procurorii sefi din Ministerul Public, urmand a merge la sedinta de Guvern

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca nu participa la intalnirea cu procurorii sefi din Ministerul Public, desi initial conformase prezenta, intrucat a fost convocat la sedinta de Guvern. intalnirea cu procurorii a inceput la ora 10. 00 la Parchetul General, iar sedinta de Guvern va avea loc la ora 15. De asemenea, Toader anunta ca se va deplasa la sediul Comisiei de la Venetia.

Ministrul Justitiei se intalneste cu sefii Parchetului General, DIICOT si DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa se intalneasca, miercuri, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cu toti procurorii care detin functii de conducere in.

Tudorel Toader fuge de procurori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca nu mai participa la intalnirea confirmata cu procurorii sefi din Ministerul Public, intrucat a fost convocat la sedinta de Guvern. intalnirea cu procurorii a inceput la ora 10. 00 la Parchetul General, iar sedinta de Guvern va avea loc la ora 15.

MAFIA IMOBILIARA jubileaza: Senatul ELIMINA pedeapsa cu inchisoarea pentru constructii NEAUTORIZATE! Cum s-a votat PE TIPTIL proiectul pastorit de insusi ministrul Justitiei

Senatul a adoptat tacit proiectul de lege prin care executia fara autorizatie a lucrarilor de constructii nu mai este sanctionata cu inchisoarea. Propunerea legislativa ii are ca autori pe mai multi.

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat!

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat! Iata reteta corecta! Ce trebuie sa stim cand alegem varza? Sa fie bine coapta, indesata, alba si cu foi subtirele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )