Libnet.ro
UNICEF

10:45

Augustin Lazar, solicitare oficiala pentru Avocatul Poporului, pentru sesizarea CCR privind OUG pe Justitie

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, solicitare oficiala pentru Avocatul Poporului, pentru sesizarea CCR privind OUG pe Justitie

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca procurorul general Augustin Lazar a sesizat oficial Avocatul Poporului, cu solicitarea de a sesiza CCR pe tema ordonantei de urgenta prin. continuă pe Antena3

Augustin Lazar ii SOLICITA Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la modificarile legilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat oficial Avocatul Poporului, solicitandu-i sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de urgenta prin care s-au modificat legile justitiei, se arata i.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, ieri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei.

Augustin Lazar despre OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, vineri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei, relateaza Agerpres.

Asociatia Initiativa pentru Justitie cere demisia lui Tudorel Toader: Avocatul Poporului sa-si indeplineasca, in ceasul al doisprezecelea, rolul constitutional

Procurorii din Asociatiei Initiativa pentru Justitie, care au declinat duminica invitatia prim-ministrului la discutii, ii solicita demisia lui Tudorel Toader, iar in cazul in care acesta refuza, revocarea sa din functie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )