Libnet.ro
UNICEF

17:30

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar ii SOLICITA Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la modificarile legilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat oficial Avocatul Poporului, solicitandu-i sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de urgenta prin care s-au modificat legile justitiei, se arata i.

Procurorul general a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in cazul OUG de modificare a legilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG de modificare a legilor justitiei.

Lazar, despre OUG pe justitie: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a ataca ordonanta la Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat vineri la RFI ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile justitiei si care a scos astazi in strada sute de magistrati, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. De asemenea, acesta a spus ca saptamana viitoare va transa saptamana viitoare cine are competente in dosarul Tel Drum, DNA sau sectia speciala recent infiintata de PSD-ALDE, la care a ajuns astazi o copie a dosarului Tel Drum.

Procurorul general intervine in cazul ordonantei lui Tudorel Toader: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca va sesiza institutiile abilitate sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. Suntem.

Augustin Lazar, despre efectele ordonantei privind legile Justitiei: E un test de rezistenta pe care il dau magistratii. Sa fim optimisti!

Procurorul general a anuntat ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile Justitiei si care a scos vineri in strada sute de magistrati.

Augustin Lazar, solicitare oficiala pentru Avocatul Poporului, pentru sesizarea CCR privind OUG pe Justitie

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca procurorul general Augustin Lazar a sesizat oficial Avocatul Poporului, cu solicitarea de a sesiza CCR pe tema ordonantei de urgenta prin.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, ieri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei.

Augustin Lazar despre OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, vineri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei, relateaza Agerpres.

LEGEA BUGETULUI -TRIMISA DE PRESEDINTELE TARII LA CURTEA CONSTITUTIONALA Iohannis: Bugetul rusinii nationale pune in pericol economia romaneasca

Legea bugetului de stat pe 2019 a fost trimisa la Curtea Constitutionala de presedintele Klaus Iohannis, care a trimis, vineri, institutiei o sesizare de neconstitutionalitate, dupa cum a anuntat Administratia Prezidentiala.

PSD, un nou atac la Iohannis: Va trebui sa si ceara scuze daca plngerea sa la Curtea Constitutionala va fi respinsa

PSD isi continua razboiul cu presedintele Klaus Iohannis. Social-democratii il acuza pe seful statului ca blocheaza investitiile si marirea alocatiilor prin contestarea la Curtea Constitutionala a legii bugetului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )