Libnet.ro
UNICEF

12:31

Augustin Lazar nu stie cati bani a cheltuit pentru deplasarile procurorului general

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar nu stie cati bani a cheltuit pentru deplasarile procurorului general

Ministrul Justitiei a anuntat ca va cere verificari privind deplasarile procurorului general al Romaniei, intrebandu-l peAugustin Lazardaca suma de 500. 000 euro, vehiculata pentru aceste. continuă pe Antena3

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata: Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu ministrul Justitiei (VIDEO)

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin, miercuri, interviul cu Tudorel Toader. Cel mai asteptat interviu este cel al lui Augustin Lazar, cel pe care Toader tot a incercat sa il dea afara,.

PARCHETUL GENERAL: Deplasarile externe ale lui Augustin Lazar - aproximativ 20 mii euro

Parchetul General a informat, astazi, ca deplasarile externe ale procurorului general Augustin Lazar, in cei trei ani de mandat, au costat aproximativ 20. 000 euro.

Cei 500.000 de euro au fost doar 20.000. Parchetul General i-a raspuns lui Toader: Deplasarile lui Augustin Lazar au costat 20.240 de euro

Parchetul General a anuntat, miercuri, dupa afirmatiile ministrului Justitiei care a cerut verificarea deplasarilor lui Augustin Lazar din cauza ca acestea ar fi costat 500. 000 de euro, ca deplasarile au insumat 20. 240 de euro.

Parchetul General, reactie la declaratiile lui Tudorel Toader: Deplasarile externe facute de Augustin Lazar de la preluarea mandatului au costat 20.000 euro

Parchetul General reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, in timpul interviului sustinut de Augustin Lazar pentru functia de procuror general, ca se vehiculeaza.

AUGUSTIN LAZAR, INTREBAT DE TUDOREL TOADER DESPRE NEREALIZARILE DIN MANDATUL SAU: Partea plina a paharului a fost mai mare decat partea goala

Augustin Lazar a spus, astazi, in cadrul interviului pe care l-a sustinut pentru ocuparea unui nou mandat de procuror general ca are o experienta de peste 36 de ani, dintre care 20 de ani in functii de conducere.

SONDAJ Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?

Augustin Lazar a spus, marti, ca in cazul disidentului inchis la Aiud i s-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si ca a fost tinta unor actiuni de decredibilizare, in conditiile depunerii candidaturii pentru un al doilea mandat de procuror general. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?.

Augustin Lazar, precizari in cazul disidentului anticomunist: Mi s-au atribuit fapte pe care nu le-am facut / Speculatii manipulate intr-o maniera jenanta/ Nu ar fi in interesul societatii sa demisionez

La o saptamana de la declansarea scandalului in care a fost acuzat ca a refuzat de doua ori eliberarea unui disident anticomunist, Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa, spunand ca mai multe institutii de presa i-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si i-au pus etichete pentru a-l decredibiliza. Nu sunt ofiter, subofiter, agent sau colaborator al vreunui serviciu de informatii, a afirmat Lazar. El a mai sustinut ca aceste atacuri la adresa sa sunt determinate de depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de procuror general. Legat de o posibila demisie sau retragere a candidaturii pentru un nou mandat, procurorul general a sustinut ca nu ar fi in interesul societatii.

Augustin Lazar: Ne-am exprimat ca niste oameni decenti si nu a fost niciun motiv sa facem vreun conflict

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, afirma ca nu a existat niciun motiv de conflict la interviul sustinut miercuri, in fata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru un alt mandat la sefia.

Tudorel Toader, schimb dur de replici cu Augustin Lazar: Din nefericire pentru dumneavoastra, v-au rascolit trecutul profesional

Update: Contre intre Tudorel Toader si Augustin Lazar la interviul pentru functia de procuror general. in trecutul meu profesional se poate uita oricine. a spus Tudorel Toader. Si al meu a.

Augustin Lazar, interviu pentru un nou mandat de procuror general. Ce a spus Tudorel Toader la intrarea in Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a comentat scandalul in care este implicat Augustin Lazar, procurorul general fiind asteptat astazi sa sustina interviul in fata comisiei, dupa ce si-a depus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )