Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Antena3 Antena3,
Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde. continuă pe Antena3

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Cluj, Bucuresti si Timisoara: Preturile apartamentelor, pe cartiere, la finele lui 2018

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde pretentiile vanzatorilor sunt vizibil mai apropiate, indiferent de zona.

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii. Spun mereu adevarul, indiferent cat de dur ar fi

Sinceritatea e o trasatura de apreciat, pe care multe zodii o fac resimtita cu fiecare ocazie. Chiar si atunci cand stiu ca ar rani, unele zodii prefera sa spuna adevarul, fara niciun ocolis. Iata care.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Cele mai WOW genti si posete prezentate la NYFW

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti si posete prezentate la New York Fashion Week.

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

Va aratam astazi cele mai admirate haine prezentate in cadrul New York Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )