Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Viziru a devenit tatic pentru prima data. Imagini adorabile cu fetita actorului (GALERIE FOTO-VIDEO)

B1 B1,
Augustin Viziru a devenit tatic pentru prima data. Imagini adorabile cu fetita actorului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Augustin Viziru a devenit taticul unei fetite superbe si extrem de mandru de minunea din viata lui a publicat si primele imagini cu bebelusul. Micuta a primit numele de Maria Petre-Viziru, este primul copil al ac. continuă pe B1

Bucurie mare in familia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a devenit bunic pentru prima oara

Este bucurie mare in familia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a devenit bunic pentru prima oara, iar cea care l-ar facut mandru este fiica sa Theodora. Tanara in varsta de 25 de ani a adus pe lume.

Momentul in care Printul Harry si Meghan Markle au vorbit pentru prima data despre renuntarea la titlurile regale. Adevarul este ca a fost nefericit foarte mult timp

Decizia Printului Harry si a lui Meghan Markle de a renunta la titlurile regale a uimit pe foarte multa lume. S-a crezut ca decizia a fost una de moment, dar nu a fost chiar asa pentru planurile erau de mai mult ti.

FITSonline: Richard al III-lea, regizat de Silviu Purcarete la Tokyo Metropolitan Theatre, pentru prima data in Romania

Miercuri, 17 iunie, va fi difuzat pentru prima data in Romania, spectacolul de teatru Richard al III-lea, regia Silviu Purcarete, productie din anul 2017 a Tokyo Metropolitan Theatre. Spectacolul va fi difuzat de la ora 20. 00, pe site-ul FITS si pagina de Facebook FITS si va fi redifuzat, de aceasta data, doar pe site-ul FITS, ca toate celelalte spectacole din programul festivalului, dupa 12 ore.

Trupa Vama organizeaza o petrecere online pentru absolventii promotiei 2020. Chirila: Pentru prima data in istoria formatiei, vom face si dedicatii

Trupa Vama va organiza joi, 18 iunie, o petrecere in mediul virtual pentru tinerii care nu s-au putut bucura in acest an de baluri si festivitati de final de liceu sau facultate.

Imunizarea de grup, discutata in Romania, pentru prima oara: argumentele lui Alexandru Rafila

Probabilitatea sa punem mana cu totii pe un vaccin in urmatoarea perioada este una foarte scazuta. Din acest motiv, Alexandru Rafila a atras atentia asupra imunizarii de grup. Pentru mult.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )