Libnet.ro
UNICEF

07:00

Augustin Zegrean il contrazice pe Tudorel Toader: A doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie alt om. Daca vrem sa ne jucam de-a tara, atunci poate sa faca aceeasi propunere (VIDEO)

B1 B1,
Augustin Zegrean il contrazice pe Tudorel Toader: A doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie alt om. Daca vrem sa ne jucam de-a tara, atunci poate sa faca aceeasi propunere (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va. continuă pe B1

Tudorel Toader: Nu spune nimeni ca a doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie neaparat altcineva

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat luni seara, la Antena 3, solicitat sa comenteze ce va face daca presedintele o va respinge pe Adina Florea in conditiile in care seful statului poate refuza o singura data si motivat propunerea, ca a doua varianta la sefia DNA nu trebuie sa fie neaparat altcineva.

Augustin Zegrean, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Un dispret total fata de CSM

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, sustine ca ministrul Justitiei Tudorel Toader si-a artatat dispretul fata de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), prin faptul ca i-a trimis.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile.l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile. l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona.

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazar: Nu am stiut ca procurorul general imi spune noaptea ce sa fac eu dimineata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua razboiul declaratiilor cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Dupa ce ultimul a transmis un avertisment, duminica noapte, cu privire la ordonanta de.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discuta luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discutat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei: Evaluarea lui Augustin Lazar este aproape gata. Timpul se masoara in zile

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine in aceasta seara la Sinteza Zilei. Fata in fata cu Mihai Gadea, ministrul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Explicatii despre.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )