Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile.l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile.l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile. l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

Tudorel Toader despre sefia DNA:Astazi nchei procedura. Ca trimitem, ca nu trimitem, vedeti azi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la intrarea la CSM, ca va lua o decizie in cursul acestei zile cu privire la propunerea Adinei Florea, la DNA, transmite Mediafax. Florea a primit, saptamana trecuta, aviz negativ din partea CSM.

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei: Evaluarea lui Augustin Lazar este aproape gata. Timpul se masoara in zile

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine in aceasta seara la Sinteza Zilei. Fata in fata cu Mihai Gadea, ministrul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Explicatii despre.

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazar: Nu am stiut ca procurorul general imi spune noaptea ce sa fac eu dimineata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua razboiul declaratiilor cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Dupa ce ultimul a transmis un avertisment, duminica noapte, cu privire la ordonanta de.

Toader, despre Kovesi: Daca are grad de tribunal, nu poate sa mai ramna la Parchetul General

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat luni seara, la Antena 3, ca Laura Codruta Kovesi nu poate ramane la Parchetul General daca are grad de tribunal, pentru ca legea prevede acum ca ii trebuie grad egal cu cel corespunzator Parchetului de pe langa Curtea de Apel. Toader a precizat insa ca nu stie ce grad are Kovesi.

Augustin Lazar ataca in toiul noptii ordonantalui Toader. Ministerul Public: Proiectul, parghie politica

Atac lansat la miezul noptii de Procurorul general impotriva Proiectului de Ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader ca incearca sa-si subordoneze.

Augustin Lazar ataca in toiul noptii ordonanta lui Toader. Ministerul Public: Proiectul, parghie politica

Atac lansat la miezul noptii de Procurorul general impotriva Proiectului de Ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader ca incearca sa-si subordoneze.

Augustin Zegrean, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Un dispret total fata de CSM

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, sustine ca ministrul Justitiei Tudorel Toader si-a artatat dispretul fata de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), prin faptul ca i-a trimis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )