Libnet.ro
UNICEF

09:15

Aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj in proba feminina de dublu vasle

Antena3 Antena3,
Aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj in proba feminina de dublu vasle

Echipajul romanesc format din Ionela-Livia Lehaci si Gianina-Elena Beleaga a cucerit medaliile de aur in proba feminina de dublu vasle categorie usoara, sambata, la Campionatele Mondiale de. continuă pe Antena3

AUR pentru Romania la Invictus Games Toronto 2017

Echipa Romaniei, formata din Ionut Butoi, Dorin Petrut si Nicusor-Augustin Pegulescu, a castigat medalia de aur in finala de tir cu arcul, compound, la Invictus Games Toronto 2017, potrivit unui comunicat de presa transmis de Ministerul Apararii Nationale.

Aur pentru Romania la Mondialele de canotaj

Canotoarele Ionela Lehaci si Gianina Beleaga au condus ambarcatiunea de doua vasle categorie usoara a Romaniei spre titlul mondial in competitia de la Sarasota, Statele Unite.

Medalie de aur pentru echipajul de canotaj al Romaniei la Campionatele Mondiale de la Sarasota

Canotajul romanesc isi continua anul exceptional prin cucerirea unei prime medalii de aur la Campionatele Mondiale de a Sarasota SUA). Performanta a fost realizata de dublul de categorie usoara.

Victorie URIASA pentru Romania: Medalie de AUR la Campionatul Mondial de canotaj din SUA (VIDEO)

Echipajul Romaniei de dublu vasle feminin categorie usoara a obtinut, sambata, medalia de aur la Campionatul Mondial de canotaj de la Sarasota SUA). Echipajul Romaniei, format din.

Planul Macron: vestile bune si mai putin bune pentru Romania

Dupa ce Jean Claude Juncker a prezentat in cadrul discursului sau anual privind starea Uniunii propriul scenariu privind viitorul constructiei europene, presedintele francez Emmanuel Macron a tinut, in stilul sau voluntarist deja consacrat, sa fie primul lider european care se pronunta pe aceasta tema, asumandu-si astfel rolul de lider in dezbaterea despre viitorul Europei. Insa, daca viziunea presedintelui Comisiei s-a dovedit in foarte mare masura pozitiva pentru Romania, nu acelasi lucru se poate spune si despre discursul lui Emmanuel Macron.

Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la jocurile Invictus

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a patra pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin.

Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la Jocurile Invictus

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a patra pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin.

Radu Banciu: Astia care au atacat 1 Decembrie, o data sacra pentru Romania, nu platesc ce plateste un moderator care injura doua minute 15 martie(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca B1 TV si Realitatea TV au fost amendate de CNA pentru atacuri la adresa comunitatii maghiare, reprezentantii.

Petcu: Pentru Romania, securitatea energetica are valente speciale

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a afirmat, astazi, la Ploiesti, potrivit unui comunicat publicat pe pagina sa de Facebook, ca, pentru tara noastra, securitatea energetica are valente speciale date fiind vulnerabilitatile din zona, Romania avand rolul important de a fi furnizor de securitate energetica in regiune.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )