Libnet.ro
UNICEF

08:15

Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la jocurile Invictus

Antena3 Antena3,
Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la jocurile Invictus

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a patra pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin. continuă pe Antena3

Jocurile Invictus: Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la Olimpiada Veteranilor

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a treia pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin Petrut si Nicusor Pegulescu, a invins in finala selectionata SUA.

Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la Jocurile Invictus

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a patra pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin.

Medalie de aur pentru echipajul de canotaj al Romaniei la Campionatele Mondiale de la Sarasota

Canotajul romanesc isi continua anul exceptional prin cucerirea unei prime medalii de aur la Campionatele Mondiale de a Sarasota SUA). Performanta a fost realizata de dublul de categorie usoara.

AUR pentru Romania la Invictus Games Toronto 2017

Echipa Romaniei, formata din Ionut Butoi, Dorin Petrut si Nicusor-Augustin Pegulescu, a castigat medalia de aur in finala de tir cu arcul, compound, la Invictus Games Toronto 2017, potrivit unui comunicat de presa transmis de Ministerul Apararii Nationale.

inca o medalie pentru echipa Romaniei la Jocurile Invictus. Locotenentul Ciprian Iriciuc a obtinut medalia de bronz la proba de canotaj in sala

Echipa Invictus Romania a obtinut o noua medalie la Jocurile Invictus 2017, de la Toronto. Locotenentul Ciprian Iriciuc castigand medalia de bronz la proba de canotaj in sala.

Aur pentru Romania la Mondialele de canotaj

Canotoarele Ionela Lehaci si Gianina Beleaga au condus ambarcatiunea de doua vasle categorie usoara a Romaniei spre titlul mondial in competitia de la Sarasota, Statele Unite.

Aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj in proba feminina de dublu vasle

Echipajul romanesc format din Ionela-Livia Lehaci si Gianina-Elena Beleaga a cucerit medaliile de aur in proba feminina de dublu vasle categorie usoara, sambata, la Campionatele Mondiale de.

Camera Consultantilor Fiscali saluta decizia Comisiei pentru Buget din Senatul Romaniei cu privire la plata TVA defalcat

Camera Consultantilor Fiscali CCF) saluta decizia Comisiei pentru Buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senatul Romaniei prin care prevederile cu privire la plata TVA defalcat cuprinse in OG nr. 23/2017 devin obligatorii, incepand cu 1 ianuarie 2018, doar pentru persoanele juridice aflate in relatii contractuale cu institutiile publice si pentru companiile cu capital majoritar de stat, urmand ca pentru toate celelalte categorii de persoane impozabile, sistemul de plata defalcata a TVA sa ramana in continuare optional pana la data de 1 ianuarie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )