Libnet.ro
UNICEF

10:15

AURELIAN BADULESCU: Am fost chemat la DIICOT in cauza cercetarilor din 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AURELIAN BADULESCU: Am fost chemat la DIICOT in cauza cercetarilor din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca a fost chemat joi la DIICOT in legatura cu dosarul evenimentelor din 10 august, el precizand ca are calitatea de martor si ca va aduce noi lamuriri, informeaza News. ro, informeza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, chemat la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul violentelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a fost chemat ca martor in dosarul violentelor de la 10 august. in cursul zilei de vineri este asteptata si Carmen Dan pentru a fi audiata.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat la DIICOT in dosarul 10 august

Viceprimarul Aurelian Badulescu va fi audiat, joi, la DIICOT in dosarul protestului diasporei din 10 august 2018. in cursul zilei de ieri, lucratori din cadrul Directiei de Combatere a Crimei Organizate au.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat de DIICOT in calitate de martor in dosarul 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat joi, la DIICOT, in dosarul 10 august, in calitate de martor, a declarat acesta la inceputul sedintei Consiliului General de miercuri.

Alexandru Cumpanasu a explodat de furie, dupa ce a fost chemat la DNA: ii voi calca in picioare pe toti!

Alexandru Cumpanasu, declaratii surprinzatoare, dupa ce a fost trimis la DNA. Acesta a transmis tuturor ca este linistit si calm, dar ca niciunul din oamenii care l-au jignit nu va fi iertat si nu va scapa de sub privirile sale vigilente. Ce mesaj a postat acesta pe retelele de socializare? Alexandru Cumpanasu, extrem de furios .

Carmen Dan si Aurelian Badulescu, citati la DIICOT in dosarul 10 august: Cand ar trebui sa se prezinte cei doi in fata procurorilor

UPDATE:Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a fost citat, joi, la DIICOT pentru a fi audiat dosarul 10 august. Badulescu a anuntat ca are calitatea de martor. Au venit si mi-au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )