Libnet.ro
UNICEF

10:15

Carmen Dan si Aurelian Badulescu, citati la DIICOT in dosarul 10 august: Cand ar trebui sa se prezinte cei doi in fata procurorilor

B1 B1,
 Carmen Dan si Aurelian Badulescu, citati la DIICOT in dosarul 10 august: Cand ar trebui sa se prezinte cei doi in fata procurorilor

UPDATE:Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a fost citat, joi, la DIICOT pentru a fi audiat dosarul 10 august. Badulescu a anuntat ca are calitatea de martor. Au venit si mi-au. continuă pe B1

Carmen Dan citata ca MARTOR in dosarul 10 august

Carmen Dan, fost ministru al Internelor in timpul mitingului din 10 august 2018 in care populatia a fost atacata de fortele de ordine, a fost citata ca martor de DIICOT in dosarul care investigheaza violentele jandarmilor de la mitingul Diasporei, au.

Surse: Fostul ministru Carmen Dan, citata vineri la DIICOT in dosarul 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei.

Carmen Dan, chemata la audieri la DIICOT in dosarul 10 august. A fost citat si procurorul care a deschis acest caz: Nu m-am prezentat, este nelegala citarea mea ca martor

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost chemata la audieri la DIICOT, vineri, in dosarul privind reprimarea violenta de catre Jandarmerie a protestului din 10 august 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Si procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul 10 august, a fost citat pentru miercuri la DIICOT pentru a fi audiat ca martor. El nu s-a prezentat, invocand ca citarea si audierea sa in aceasta calitate, de martor, este nelegala.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, chemat la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul violentelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a fost chemat ca martor in dosarul violentelor de la 10 august. in cursul zilei de vineri este asteptata si Carmen Dan pentru a fi audiata.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat la DIICOT in dosarul 10 august

Viceprimarul Aurelian Badulescu va fi audiat, joi, la DIICOT in dosarul protestului diasporei din 10 august 2018. in cursul zilei de ieri, lucratori din cadrul Directiei de Combatere a Crimei Organizate au.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat de DIICOT in calitate de martor in dosarul 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, va fi audiat joi, la DIICOT, in dosarul 10 august, in calitate de martor, a declarat acesta la inceputul sedintei Consiliului General de miercuri.

Carmen Dan citata vineri la DIICOTca martor in dosarul violentelor din 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, transmite Agerpres, care citeaza surse judiciare.

Badulescu, mana dreapta a lui Firea, audiat la DIICOT ca martor in dosarul 10 august

Viceprimarul Aurelian Badulescu a anuntat ca joi, la ora 10,00, va fi audiat la DIICOT in dosarul referitor la evenimentele din 10 august.

AURELIAN BADULESCU: Am fost chemat la DIICOT in cauza cercetarilor din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca a fost chemat joi la DIICOT in legatura cu dosarul evenimentelor din 10 august, el precizand ca are calitatea de martor si ca va aduce noi lamuriri, informeaza News. ro, informeza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )