Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aurul, ultima obsesie a liderilor nationalisti din Europa de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aurul, ultima obsesie a liderilor nationalisti din Europa de Est

Liderii nationalisti din Europa de Est par sa aiba in prezent o singura obsesie: aurul, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Neagra, depozit de deseuri toxice. Este cea mai poluata din Europa

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza.

O romanca, inclusa de britanici pe lista celor 30 de guru ai inteligentei artificiale din Europa

Romanca Maria Luciana Axente a fost inclusa pe lista celor 30 de guru ai inteligentei artificiale AI) din Europa, intocmita de Sifted, o publicatie online britanica, dedicata startup-urilor si tehnologiei si sustinuta de Financial Times.

MIHAI LOGOFATU, BITTNET GROUP Dorim sa achizitionam jucatori din Europa Centrala si de Est

Conducerea Grupului Bittnet, integrator IT and C si furnizor de servicii de training din acest domeniu are drept tinta, pentru urmatorii trei - cinci ani, sa se situeze in top cinci cele mai reprezentative companii din industria de IT din tara noastra, a declarat, ieri, Mihai Logofatu, CEO Bittnet Group, in cadrul unui eveniment de presa.

Programul meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos programul partidelor de joi din grupele Europa Laegue, penultima etapa inaintea stabilirii echipelor calificate in 16-imile de finala.

LISTA 2019: Probabil cele mai bune incubatoare, comunitati si autoritati pentru startup-uri din Europa

Uniunea Europeana a desemnat cele mai bune incubatoare, comunitati, institutii si organizatii pentru startup-uri si antreprenori de pe continentul nostru. Marti seara, la Helsinki, au fost decernate Premiile pentru promovarea intreprinderilor europene EEPA) 2019. in finala, la una dintre categorii, a intrat si o organizatie de firme IT din Romania, dar premiul s-a dus in Suedia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )