Libnet.ro
UNICEF

23:15

Australia inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani

Antena3 Antena3,
Australia inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani

Estul Australiei inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani, iar ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns pana in statul Queensland, din nord-est, cunoscut mai ales pentru. continuă pe Antena3

Iarna grea in Australia: Ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns pana in statul Queensland, cunoscut pentru plajele sale insorite

Australia se confrunta cu cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani. Ninsorile din nord-estul tarii, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, afecteaza si statul Queensland, cunoscut mai ales pentru.

Iarna cumplita in Australia

Estul Australiei inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani, iar ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns pana in statul Queensland, din nord-est, cunoscut mai ales.

Cele mai mari banci din Australia au nevoie de capital aditional de 21 miliarde dolari

Cele mai mari banci din Australia vor fi nevoite sa detina cel putin 28 de miliarde de dolari australieni 21 de miliarde dolari SUA) capital aditional ca sa se numere printre cei mai siguri creditori la nivel global, potrivit Goldman Sachs Group Inc. si Credit Suisse Group AG.

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa / Romania si Bulgaria, ultimele locuri

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa, potrivit unui studiu efectuat de Biroul federal de statistica, publicat joi si citat de AFP.

Romania, loc rusinos in topul statelor cu cele mai mari salarii din Europa

Salariile din Elvetia sunt cele mai mari din Europa, arata un studiu publicat joi de Oficiul federal de statistica din Elvetia si prezentat de AFP. in 2010, un angajat cu program normal de lucru in sectorul indu.

Romania este una dintre statele cu cele mai scazute rate anuale ale inflatiei din U.E., in iunie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut de la 0,3 la suta in mai la 0,2 la suta in iunie, iar la nivelul Uniunii Europene, a scazut la 0,1 la suta in iunie, fata de 0,3 la suta in mai, informeaza.

Cipru, Grecia, Romania si Slovenia,statele cu cele mai scazute rate anuale ale inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut la 0,2% in iunie, de la 0,3% luna precedenta, iar in Uniunea Europeana a scazut la 0,1%, de la 0,3% in mai, arata datele publicate joi de Oficiul European de.

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

Cele mai frumoase locuri din judetul Galati, care trebuie neaparat vizitate - FOTO

Lista celor mai frumoase locuri din judetu Galati include cateva minuni ale naturii, cum ar fi padurile Adam, Garboavele si Buciumeni si lacurile Brates si Talabasca, dar si cateva obiective care inglobeaza munca omului, precum Turnul TV, herghelia Tulucesti, biserica Precista sau Faleza Dunarii.

Top 10 cele mai frumoase imagini din Europa, postate pe Instagram

Cu o istorie bogata si peisaje de vis, orasele batranului continent impresioneaza de fiecare data turistii. Business Insider a alcatuit un top al celor mai frumoase fotografii din Europa postate pe Instagram.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )