Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, loc rusinos in topul statelor cu cele mai mari salarii din Europa

Antena3 Antena3,
Romania, loc rusinos in topul statelor cu cele mai mari salarii din Europa

Salariile din Elvetia sunt cele mai mari din Europa, arata un studiu publicat joi de Oficiul federal de statistica din Elvetia si prezentat de AFP. in 2010, un angajat cu program normal de lucru in sectorul indu. continuă pe Antena3

ADMITERE LICEU 2015. Topul liceelor cu cele mai mari medii

O parte din elevii de clasa a VIII-a au aflat astazi unde au fost repartizati la liceu: daca au intrat la liceul dorit, sau au fost repartizati in alta parte pe baza mediei notelor obtinute la Evaluarea Nationala. Topul cu cele mai mari note de admitere la liceu este populat de licee din Craiova, Bucuresti, Galati si Constanta.

Admitere liceu 2015 Top 20 licee si specializari unde au fost admisi elevii cu cele mai mari medii

Elevii cu cele mai mari note s-au dus anul acesta catre Matematica-Informatica - bilingv limba engleza si catre Stiintele Naturii, la liceu. In topul liceelor, in functie de mediile de admitere, pe primele locuri se afla Colegiul Fratii Buzesti din Craiova, Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti si Colegiul Mircea cel Batran din Constanta. Rezultatele au fost date publicitatii de Ministerul Educatiei, intr-un raport cu date statistice referitoare la admiterea in licee 2015. Amintim ca astazi a avut loc prima repartizare computerizata la liceu.

Repartizare liceu 2015 Salaj. Topul specializarilor la care s-a intrat cu cele mai mari medii

Rezultatele repartizarii computerizate pe locurile din clasa a IX-a de liceu au fost afisate marti, 14 iulie, pe site-ul admitere. edu. ro. Cu cele mai mari medii s-a intrat, si in acest an, la Colegiul National Silvania Zalau.

Topul liceelor cu cele mai mari medii de admitere

Prima etapa de admitere in unitatile de invatamant liceal de stat a absolventilor de clasa a 8-a a fost finalizata, iar aproximativ 125. 000 de elevi au fost repartizati. Iata liceele de top, unde cele mai mici medii de admitere ajung si la 9,90.

Cartierele bucurestene cu cele mai mari preturi de tranzactionare ale locuintelor

Cele mai mari preturi de tranzationare pe mp de la inceputul anului au depasit 1. 300 euro pe mp, potrivit unei cercetari realizate de ASE Bucuresti prin Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara AEEF) si Flexmls Romania.

Cele mai mari banci din Australia au nevoie de capital aditional de 21 miliarde dolari

Cele mai mari banci din Australia vor fi nevoite sa detina cel putin 28 de miliarde de dolari australieni 21 de miliarde dolari SUA) capital aditional ca sa se numere printre cei mai siguri creditori la nivel global, potrivit Goldman Sachs Group Inc. si Credit Suisse Group AG.

Repartizare liceu 2015 Galati. S-a afisat repartizarea computerizata pe licee a elevilor din judet. CNVA, cele mai mari medii de admitere

Listele pot fi consultate la scoli, dar si pe site-ul edu. ro. Colegiul National Vasile Alecsandri domina topul specializarilor din punctul de vedere al celei mai mari ultima medie de admitere. Urmeaza Colegiul National Costache Negri si Colegiul National Mihail Kogalniceanu.

Ban la ban trage: Top 10 cele mai mari afaceri de familie din Romania

Se spune ca, in vremuri de criza, bogatii devin mai bogati, iar saracii mai saraci. Cum s-au descurcat in anii din urma milionarii de familie ai Romaniei? Plecand de la estimarile din Top 500 Forbes, Adevarul Financiar propune o trecere in revista a primelor 10 afaceri de familie din Romania cine le-a fondat, de unde vin banii si cum au evoluat/involuat in ultimii ani.

Cele mai mari companii controlate de antreprenori romani

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj de pe piata locala, fondat de fratii Dragos si Adrian Paval, a fost si anul trecut, la fel ca in 2013, cea mai mare companie detinuta de antreprenori romani, cu afaceri de 3,4 miliarde de lei, potrivit datelor.

Care sunt cele mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2015

000 lei pe luna reprezinta sume la care majoritatea romanilor nici nu viseaza, chiar si dupa zeci de ani de munca, insa altii le obtin sub forma de somaj. Mai mult, patru romani au obtinut anul acesta indemnizatii de somaj de peste 5. 000 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )