Libnet.ro
UNICEF

19:30

Australian Open 2015. Simona Halep, despre meciul cu Wickmayer: Acum va fi alta poveste. Si Begu e increzatoare: Stiu ce am de facut cu Bouchard

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015. Simona Halep, despre meciul cu Wickmayer: Acum va fi alta poveste. Si Begu e increzatoare: Stiu ce am de facut cu Bouchard

In optimile de la Australian Open, Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer, jucatoare din Belgia care a castigat precedentele trei intalniri, iar Irina Begu va juca impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. Toate declaratiile romancelor. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: Simona Halep dicteaza moda la Antipozi. Fanii cauta disperati ardeii romancei

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open 2015, dupa ce a eliminat-o pe Bethanie Mattek Sands.

Australian Open 2015: Simona Halep, nemultumita ca a jucat la miezul noptii. Romanca a facut o propunere gazdelor

Simona Halep a trecut in turul al treilea de la Australian Open 2015 dupa o victorie in fata Jarmilei Gajdosova, intr-un meci care s-a terminat aproape de ora 1 noaptea, ora de la Melbourne.

Australian Open 2015. Simona Halep vs. JarmilaGajdosova, in turul doi al competitiei

Australian Open 2015 a ajuns in faza turului doi, in care Simona Halep 4 WTA) se dueleaza cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), in jurul orei 12. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Australian Open 2015. Simona Halep va juca in optimi cu Yanina Wickmayer, pe care n-a invins-o niciodata pana acum. Cine e viitoarea adversara a romancei

Dupa victoria nu tocmai usoara cu Bethanie Mattek-Sands, Simona Halep o va intalni in optimile de finala de la Australian Open pe Yanina Wickmayer din Belgia, jucatoarea clasata pe locul 80 mondial.

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o greu pe Bethanie Mattek-Sands, in turul 3

Simona Halep a invins-o in turul 3 de la Australian Open pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5, dupa o ora si 33 de minute de joc. Acest succes o califica pe romanca in optimi, unde se va duela cu belgiancaYanina Wickmayer.

Australian Open 2015: Simona Halep, duel in turul trei cu Lady Gaga. Cine eBethanie Mattek Sands

Simona Halep a castigat in doua seturi pe Jarmila Gajdosova, 6-2, 6-2, iar in turul 3 va evolua impotriva lui Bethanie Mattek Sands, o jucatoare excentrica, recunoscuta mai ales pentru stilul vestimentar excentric si mai putin datorita unor performante pe terenul de tenis. A castigat insa Australian Open, in 2012, dar la dublu mixt, chiar alaturi de romanul Horia Tecau.

Australian Open 2015: Simona Halep a lansat tricourile Halepeno. Cat vor costa si unde vor putea fi gasite

Halepeno este porecla pe care i-a dat-o Brad Gilbert, reputatul antrenor de tenis, o combinatie de cuvinte in Halep si Jalapeno, un ardei iute extrem de picant.

Australian Open 2015. VIDEO. Halep, calificata in optimi dupa un meci dificil cu Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5. Care este urmatoarea adversara

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam, dupa ce a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, cu scorul de 6-4, 7-5.

LIVESCORE Australian Open 2015. Halep joaca acum impotriva lui Bethanie Mattek-Sands, in turul 3

Simona Halep joaca impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, in turul 3 la Australian Open 2015, vineri dimineata, dupa ora 5. 30, meciul fiind in format livescore pe www. adevarul. ro. Partida se va disputa pe Arena Margaret Court.

Australian Open 2015. Irina Begu castiga meciul cu Witthoeft si va juca in optimi cu Eugenie Bouchard

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe pe Carina Witthoeft Germania), locul 104 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, cea mai buna performanta din cariera romancei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )