Libnet.ro
UNICEF

23:46

Australian Open 2015: Simona Halep, nemultumita ca a jucat la miezul noptii. Romanca a facut o propunere gazdelor

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015: Simona Halep, nemultumita ca a jucat la miezul noptii. Romanca a facut o propunere gazdelor

Simona Halep a trecut in turul al treilea de la Australian Open 2015 dupa o victorie in fata Jarmilei Gajdosova, intr-un meci care s-a terminat aproape de ora 1 noaptea, ora de la Melbourne. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015. Simona Halep vs. JarmilaGajdosova, in turul doi al competitiei

Australian Open 2015 a ajuns in faza turului doi, in care Simona Halep 4 WTA) se dueleaza cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), in jurul orei 12. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Australian Open 2015: Simona Halep, duel in turul trei cu Lady Gaga. Cine eBethanie Mattek Sands

Simona Halep a castigat in doua seturi pe Jarmila Gajdosova, 6-2, 6-2, iar in turul 3 va evolua impotriva lui Bethanie Mattek Sands, o jucatoare excentrica, recunoscuta mai ales pentru stilul vestimentar excentric si mai putin datorita unor performante pe terenul de tenis. A castigat insa Australian Open, in 2012, dar la dublu mixt, chiar alaturi de romanul Horia Tecau.

FOTO Australian Open 2015: Simona Halep, flacara violet de la Melbourne

Halep a hipontizat-o pe Karin Knapp in primul tur al Australian Open si a primit ca bonus un culoar mai acessibil spre semifinale.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in turul doi dupa o victorie usoara

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Victorie la debutul Australian Open pentru Simona Halep. A invins-o in doua seturi pe Knapp

Simona Halep a inceput cu dreptul primul turneu de Mare Slem al anului. in primul meci de la Australian Open, Simona invins in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Zilele de inactivitate impuse din cauza.

Australian Open 2015. Wawrinka: Copil a jucat foarte bine. A servit la nivel inalt si a pus presiune pe mine

Australian Open 2015. Elvetianul Stan Wawrinka, favoritul numarul 4 si campionul en-titre, a declarat ca adversarul sau din turul 2, Marius Copil, a pus presiune pe el. Copil a avut un meci bun, cu toate ca a fost invins in trei seturi.

Australian Open 2015. Live Text Simona Halep - Bethanie Mattek-Sands: ora 06.00, in turul al treilea

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, vineri, de la ora 06. 00 ora Romaniei), in turul al treilea, impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA.

Australian Open 2015. Cu cine se va duela Halep, daca ajunge in turul trei

In cazul in care se va califica in 16-imile de finala de la Australian Open 2015, Simona Halep o va intalni peBethanie Mattek-Sands 258 WTA).

Australian Open 2015. Halep va intalni o fost coechipiera a lui Tecau. Locul surprinzator, ocupat in clasament!

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, calificata in turul al treilea, o va intalni pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a avut un parcurs surprinzator la acest turneu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )