Libnet.ro
UNICEF

13:00

Australian Open 2020 - Cele mai mari premii din istoria Grand Slam-ului de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open 2020 - Cele mai mari premii din istoria Grand Slam-ului de la Melbourne

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, va oferi premii in valoare totala de 49,1 milioane dolari americani, in crestere cu 13,6% fata de editia precedenta, au anuntat marti organizatorii competitiei care va debuta luna viitoare la Melbourne, citati de agentia Xinhua. continuă pe Hotnews

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Presedintele uneia dintre cele mai mari tari din lume, spitalizat de urgenta

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat de urgenta, luni seara, dupa ce a cazut in resedinta sa oficiala.

Barcelona plateste cele mai mari salarii din fotbal

Campioana Spaniei se afla pe primul loc intr-un clasament al salariilor platite in fotbalul mare dupa un sondaj realizat de Sporting Intelligenge, o agentie specializata in economie si finante.

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Australian Open 2020, fara doua nume importante la start. Explicatiile: motive personale si o operatie la cot

Primul turneu de Mare Slem al anului nu le va avea la start pe Victoria Azarenka, de doua ori castigatoare a Australian Openului, si pe Monica Puig, detinatoarea titlului olimpic.

Lucas Pouille, forfait pentru Australian Open - Francezul a ajuns pana in semifinale la editia din 2019

Lucas Pouille 22 ATP) a anuntat ca nu va participa la turneul de la Australian Open, unde a ajuns pana in semifinale la editia din 2019. Francezul a fost nevoit sa declare forfait pentru primul Grand Slam al anului din cauza unei accidentari la cotul drept.

Amenzile date de CNA in 2019: cine a primit cele mai mari sanctiuni si cine nu le-a achitat

In anul 2019, Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aplicat posturilor de televiziune in valoare totala de 1,3 milioane de lei, campioanele amenzilor fiind Realitatea TV, Romania TV si B1 TV.

Premii mai mari la Australian Open in 2020

Primul turneu de Mare Slem al anului se apropie cu pasi repezi, iar organizatorii Australian Open vin cu veste buna pentru jucatori si jucatoare inaintea sarbatorilor de iarna.

ATP: Lucas Pouille va absenta de la Australian Open

Tenismanul francez Lucas Pouille, locul 22 mondial, a declarat forfait luni pentru Australian Open, .

Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

Romania este din nou campioana UE la inflatie, tara noastra inregistrand pentru a 11-a luna consecutiv cele mai mari scumpiri din blocul comunitar, arata datele Eurostat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )