Libnet.ro
UNICEF

06:45

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open

Simona Halep-Shuai Zhang Live. Numarul 2 mondial, romanca Simona Halep, a inceput dezastruos primul ei meci la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. A pierdut primul set in fata sportivei chineze.

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

Australian Open: Simona Halep, eliminata in primul tur - Fara drept de apel in fata lui Shuai Zhang (133 WTA)

Shuai Zhang locul 133 WTA, venita din calificari) a oferit cea mai mare surpriza de pana acum de la Australian Open, chinezoaica reusind sa o elimine pe Simona Halep, favorita numarul doi. Shuai a fost jucatoarea agresiva, a deschis foarte bine unghiurile, a intrat in teren de cate ori a avut ocazia si s-a impus fara probleme dupa o ora si 19 minute 6-4, 6-3).

UPDATE: Simona Halep, invinsa de Shuai Zhang, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea chineza Shuai Zhang, a invins-o, marti, pe Simona Halep, in doua seturi 6-4, 6-3, in primul tur la Australian Open.

LIVETEXT Australian Open: Drumul spre titlu incepe aici! Simona Halep - Shuai Zhang, in primul tur la Melbourne

Australian Open: Simona Halep incepe drumul spre primul Grand Slam al carierei cu o partida de incalzire, contra chinezoaicei Shuai Zhang.

Australian Open: Programul de marti al sportivelor din Romania - Simona Halep vs Shuai Zhang, de la ora 10:00

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca pe Shuai Zhang, din China, locul 133 WTA. Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, incepand de la ora 10:00 ora Romaniei). Intra in material pentru a vedea cand vor evolua si celelalte sportive din Romania.

Simona Halep o va intalni pe Shuai Zhang in primul tur la Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: Mai mult nu se putea

Iata mai jos ce a declarat Simona Halep dupa eliminarea din primul tur la Australian Open, una dintre marile surprize ale turneului de la Melbourne alaturi de iesirea din competitia masculina a lui Rafael Nadal.

VIDEO Simona Halep vs Shuai Zhang: Cifrele unei infrangeri categorice - Lacunele din jocul Simonei

Simona Halep a parasit prematur Australian Open in turul intai), competitie unde in urma cu un an reusise cea mai buna performanta - calificarea in sferturi. Favorita numarul doi, Halep a fost dominata serios de numarul 133 WTA, Shuai Zhang. Cifrele partidei de pe Margaret Court Arena vorbesc clar despre lacunele din jocul Simonei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Zhang.

Cand va disputa Simona Halep primul meci de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 WTA, se va confrunta, marti dimineata, incepand cu ora 10. 00, cu jucatoarea chineza Shuai Zhang, numarul 132 WTA, in primul tur de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )