Libnet.ro
UNICEF

13:15

Australian Open: Filip Jianu (17 ani), calificat n turul al doilea al probei de juniori

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Filip Jianu (17 ani), calificat n turul al doilea al probei de juniori

Tenismenul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, s-a calificat, sambata, in turul al doilea al probei de juniori de la Australian Open. Romanul de 17 ani l-a intrecut pe italianul Matteo Arnaldi, cu scorul de 6-3, 6-4, dupa o ora si 13 minute de joc. continuă pe Hotnews

Australian Open: Amanda Anisimova (17 ani) a furnizat surpriza zilei - A eliminat-o pe Arina Sabalenka

Amanda Anisimova 17 ani, 87 WTA) a reusit surpriza zilei de la Australian Open, sportiva din SUA reusind sa o elimine pe Arina Sabalenka 11 WTA) in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Anisimova s-a calificat astfel in turul patru de la Melbourne, cea mai buna performanta a carierei la un Grand Slam.

Australian Open. Simona Halep s-a calificat in turul trei, dupa o noua victorie muncita

Update:Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat cu emotii in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa o victorie cu 6-3, 6-7 5), 6-4.

Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat n turul al doilea al probei de dublu

Echipa formata din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au invins perechea Lizette Cabrera/Jaimee Fourlis Australia), scor 7-5, 3-6, 6-4 Partida a durat trei ore si cinci minute.

Australian Open: Sorana Crstea si Jelena Ostapenko, eliminate n turul al doilea

Perechea alcatuita din romanca Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko a fost invinsa de cuplul sloveno-spaniol Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez cu 7-5, 6-3, vineri, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open: Kiki Bertens, eliminata de Anastasia Pavlyuchenkova n turul al doilea

Sfert-finalista in 2017 la Melbourne, Anastasia Pavlyuchenkova a produs cea mai mare surpriza din acest debut de Australian Open, dupa ce a invins-o pe Kiki Bertens 9 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-3, dupa o ora si 48 de minute.

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki s-a calificat fara emotii n turul al treilea

Caroline Wozniacki 3 WTA), detinatoarea trofeului de la Australian Open, a avut nevoie de o ora si sase minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Daneza a cedat patru game-uri in partida cu suedeza Johanna Larsson 77 WTA), scor 6-1, 6-3.

VICTORIE a Simonei Halep in a doua runda de la Australian Open. Cu cine va juca in turul trei

Simona Halep, numarul 1 mondial, s-a impus, cu greu, in a doua runda de la Australian Open in fata jucatoarei americane, Sofia Kenin, numarul 56 mondial, se arata pe pagina oficiala a evenimentului. Simona.

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioane en-titre), eliminata n turul trei de Maria Sharapova

Australian Open va avea cu siguranta o alta campioana in 2019, ultima regina de la Melbourne - Caroline Wozniacki - fiind eliminata in turul trei de Maria Sharapova. A fost partida electrizanta, de trei seturi, victoria rusoaicei fiind una venita in special datorita agresivitatii feroce pe care a aratat-o 6-4, 4-6, 6-3).

Razboinica Halep! Simona s-a calificat in turul III la Australian Open, dupa un meci in care a demonstrat cine este!

Simona Halep si-a demonstrat valoarea in partida cu Sofia Kenin, din turul al doilea al turneului de la Australian Open.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei la Australian Open. Cine este urmatoarea sa adversara

Simona Halep s-a calificat in turul III la Australian Open, dupa un meci maraton cu americanca Sofia Kenin. La finalul meciului, Halep, vadit epuizata, si-a exprimat speranta ca in meciurile urmatoare va.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )