Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Amanda Anisimova (17 ani) a furnizat surpriza zilei - A eliminat-o pe Arina Sabalenka

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Amanda Anisimova (17 ani) a furnizat surpriza zilei - A eliminat-o pe Arina Sabalenka

Amanda Anisimova 17 ani, 87 WTA) a reusit surpriza zilei de la Australian Open, sportiva din SUA reusind sa o elimine pe Arina Sabalenka 11 WTA) in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Anisimova s-a calificat astfel in turul patru de la Melbourne, cea mai buna performanta a carierei la un Grand Slam. continuă pe Hotnews

Copil trist, dar plin de bani: Marius, eliminare dramatica la Australian Open. S-a ales cu o suma uriasa la Melbourne

Aradeanul de 28 de ani n-a reusit sa-si depaseasca cel mai bun rezultat la Australian Open si anume calificarea in turul II, desi, la cum a jucat in primul set, parea favorit la victorie.

Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM

Ziua a patra de la Australian Open a inceput la ora locala 11 joi si s-a incheiat la ora 3 si 12 minute vineri cu un meci maraton de doua ore si 42 de minute intre Garbine Muguruza si Johanna Konta.

VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Milos Raonic 17 ATP) s-a calificat in turul al treilea al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins pe Stan Wawrinka 59 ATP, fost numar 3 mondial si castigator al Australian Open in 2014), scor 4)6-7, 7-66), 7-611), 7-65). Partida a fost una extrem de disputata si a durat patru ore si sapte minute.

Australian Open: Svitolina, Pliskova, Sevastova, Mertens si Keys merg n turul al treilea/ Bianca Andreescu a fost eliminata

Elina Svitolina 7 WTA), Karolina Pliskova 8), Anastasija Sevastova 12), Elise Mertens 14) si Madison Keys 17) au obtinut calificarea in turul al treilea al Australian Open. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origina romana, a parasit competitia.

Australian Open (m): Djokovic, Zverev si Thiem, calificati n runda a doua - Marco Cecchinato, eliminat dupa un meci de cinci seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic principalul favorit) si Alexander Zverev 4) au obtinut victorii lejere in primul tur de la Australian Open, in timp ce Dominic Thiem 7) a fost nevoit sa munceasca din greu pentru a-l invinge pe Benoit Paire. Austriacul s-a impus in cinci seturi, dupa un meci care a durat trei ore si 42 de minute. Marco Cecchinato cap de serie 17) a parasit turneul de la Antipozi in prima mansa, desi a condus cu 2-0 la seturi in partida cu Filip Krajinovic 93 ATP). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti pe tabloul masculin de simplu al competitiei de la Melbourne.

Simona Halep, dezlantuita in timpul meciului cu Kanepi de la Australian Open. Cap sec

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) s-a calificat in turul secund de la Australian Open dupa un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71 WTA). Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit si le-a.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

Roger Federer, 100 de meciuri disputate la Australian Open

Vineri, la Melbourne, Roger Federer, 37 ani, s-a calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, invingandu-l in trei seturi, 6-2, 7-5, 6-2 pe americanul Taylor Fritz.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

Marii favoriti si-au respectat statutul, Novak Djokovic, Simona Halep, Serena Williams si Alexander Zverev obtinand biletele pentru turul trei al competitiei de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de joi de la Australian Open.

VICTORIE a Simonei Halep in a doua runda de la Australian Open. Cu cine va juca in turul trei

Simona Halep, numarul 1 mondial, s-a impus, cu greu, in a doua runda de la Australian Open in fata jucatoarei americane, Sofia Kenin, numarul 56 mondial, se arata pe pagina oficiala a evenimentului. Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )