Libnet.ro
UNICEF

17:45

Australian Open: Irina Begu pierde in primul tur si rateaza duelul cu Serena Williams

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Irina Begu pierde in primul tur si rateaza duelul cu Serena Williams

Irina Begu a fost invinsa de Nina Stojanovic cu 6-3, 6-4, luni, la Melbourne, intr-un meci din prima runda a turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Daca ar fi obtinut calificarea in turul urmator, romanca ar fi intalnit-o pe Serena Williams. continuă pe Hotnews

Duel romanesc in primul tur la Australian Open

Sortii au decis ca doua dintre reprezentantele Romaniei pe tabloul principal de la Australian Open 2021 sa se infrunte in primul tur.

Irina Begu, eliminata in primul tur al Australian Open

Irina Begu, locul 74 WTA, a fost eliminata, luni, in primul tur al Australian Open, de jucatoarea Nina Stoijanovici din Serbia, locul 99 WTA.

Australian Open: Duel romanesc in primul tur al probei de dublu feminin Cu cine face pereche Simona Halep

Sortii au harazit ca in primul tur al probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului, care va debuta luni la Melbourne, sa existe un duel integral romanesc, intre perechile Andreea MituRaluca Olaru si Monica NiculescuPatricia Tig.

Irina Begu, eliminata de la Australian Open 2021. A fost invinsa de Nina Stojanovic din Serbia, scor 6-3 6-4

Irina Begu, locul 79 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la editia din 2021 a Australian Open, luni dimineata, fiind invinsa de Nina Stojanovic 100 WTA) din Serbia, 6-3 6-4 dupa o ora si 43 de.

Sorana Cirstea si Irina Begu au urcat in clasamentul WTA

Sorana Cirstea si Irina Begu au urcat in clasamentul WTA dupa ce au jucat, saptamana trecuta, in sferturile de finala ale turneelor pre-Australian Open, Grampians Trophy, respectiv Gippsland Trophy.

Mihaela Buzarnescu, a doua romanca eliminata in primul tur de la Australian Open 2021. Miki, invinsa in trei seturi de Bianca Andreescu, castigatoarea US Open 2019

Mihaela Buzarnescu, locul 138 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021, unde a cedat in partida disputata in primul tur cu tenismena canadiana de origine romana, Bianca Andreescu.

Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul cu posibilele adversare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Romanca ar urma sa intalneasca tenismene foarte puternice, intr-un context nefericit. Ea.

Adversara de foc pentru Sorana Cirstea in turul II de la Australian Open. Dupa ce a castigat duelul 100% romanesc din primul tur, ea va intalni o dubla castigatoare de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 72 mondial in tenisul feminin, are o misiunecomplicata in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe Petra Kvitova 9 WTA). Duelul de foc va avea loc miercuri, la.

Mihaela Buzarnescu, invinsa de Bianca Andreescu in primul tur al Australian Open

Mihaela Buzarnescu, locul 138 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in turul I al Australian Open.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in primul tur - Mihaela Buzarnescu, meci infernal cu Bianca Andreescu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului din tenisul mondial. Simona Halep se va duela cu Lizette Cabrera beneficiara a unui wild card, locul 140 WTA). Cel mai greu meci il are, cel putin daca ne luam dupa numele adversarei, Mihaela Buzarnescu: o va intalni pe Bianca Andreescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )