Libnet.ro
UNICEF

20:15

Australian Open: Duel romanesc in primul tur al probei de dublu feminin Cu cine face pereche Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Duel romanesc in primul tur al probei de dublu feminin Cu cine face pereche Simona Halep

Sortii au harazit ca in primul tur al probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului, care va debuta luni la Melbourne, sa existe un duel integral romanesc, intre perechile Andreea MituRaluca Olaru si Monica NiculescuPatricia Tig. continuă pe Hotnews

Duel romanesc in primul tur la Australian Open

Sortii au decis ca doua dintre reprezentantele Romaniei pe tabloul principal de la Australian Open 2021 sa se infrunte in primul tur.

Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul cu posibilele adversare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Romanca ar urma sa intalneasca tenismene foarte puternice, intr-un context nefericit. Ea.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in primul tur - Mihaela Buzarnescu, meci infernal cu Bianca Andreescu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului din tenisul mondial. Simona Halep se va duela cu Lizette Cabrera beneficiara a unui wild card, locul 140 WTA). Cel mai greu meci il are, cel putin daca ne luam dupa numele adversarei, Mihaela Buzarnescu: o va intalni pe Bianca Andreescu.

S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, finalista la Australian Open in 2018, debuteaza luni in primul Grand Slam al sezonului.

Meciurile de la Melbourne se vor relua vineri, dupa ce 160 de sportivi au fost testati Ce se va intampla cu Australian Open

Directorul Australian Open, Craig Tiley, a anuntat ca la Melbourne meciurile de la turneele care preced primul Grand Slam al anului se vor relua vineri. Au fost testate pentru coronavirus 507 persoane, intre care se numara si 160 de sportivi.

Australian Open 2021: Prima adversara pentru Simona Halep

Vineri a avut loc la Melbourne tragerea la sorti a tablourilor de competitie pentru Australian Open 2021.

Simona Halep, gata de Australian Open! Ce spune despre prima adversara

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a sustinut, sambata, conferinta de presa premergatoare debutului la Australian Open, luni, de la ora 10. 00, impotriva sportivei Lizette Cabrera 234 WTA).

FOTO Simona Halep le-a aratat fanilor echipamentul Nike pe care-l va purta la Australian Open

Nu mai este mult timp si Simona Halep va debuta la Australian Open meciul cu Lizette Cabrera de luni va fi LiveText pe HotNews. ro). Ultima campioana de la Wimbledon le-a aratat fanilor echipamentul pus la dispozitie de Nike pentru Grand Slam-ul de la Melbourne.

Australian Open: Programul complet al sportivelor noastre - Halep, Begu, Cirstea, Buzarnescu si Tig vor juca luni

8 februarie va fi o zi plina pentru sportivele noastre la Australian Open, conform programului anuntat de organizatori. Halep, Begu, Cirstea, Buzarnescu si Tig vor intra in scena la Grand Slam-ul de la Melbourne.

Serena Williams si-a anuntat abandonul la Yarra Valley Classic, ultima competitie inainte de Australian Open. Ce efect ar putea avea vestea pentru Simona Halep

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva noastra ar putea scapa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams 39 de ani, 11 WTA)s-a retras de la Yarra Valley Cl.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )