Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open: Programul sportivilor romani - La ce ora vor evolua Simona Halep si Irina-Camelia Begu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Programul sportivilor romani - La ce ora vor evolua Simona Halep si Irina-Camelia Begu

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de vineri, a cincea zi a turneului de Grand Slam. Simona Halep o va intalni pe Margaret Court pe Bethanie Mattek-Sands, acesta fiind meciul al treilea pe respectiva arena. Irina Camelia-Begu va juca cu Carina Witthoeft in al doilea meci de pe Hisense Arena. continuă pe Hotnews

Simona Halep va juca miercuri cu Jarmila Gajdosova - Programul sportivilor romani la Australian Open

Simona Halep, favorita numarul trei, o va intalni miercuri pe Jarmila Gajdosova 62 WTA, din Australia), in turul doi de la Australian Open. Partida va avea loc in sesiunea de seara sesiunea incepe la ora 10, iar meciul Simonei va fi al doilea al zilei).

Programul de vineri pentru Simona Halep si Irina Begu la Australian Open

Simona Halep si Irina Begu vor juca vineri dimineata in turul 3 la Australian Open. Iata programul.

Australian Open 2015. Halep si Begu vor juca miercuri la Melbourne. Alti doi romani debuteaza pe tabloul de dublu

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca miercuri impotriva Jarmilei Gajdosova locu 62 WTA), in turul doi la Australian Open, meciul urmand sa aiba loc pe celebra arena Rod Laver din Melbourne.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 23 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si ceilalti trei de la dublu

AUSTRALIAN OPEN 2015 A patra zi a primului Grand Slam al anului va fi una destul de aglomerata pentru romani. Simona Halep si Irina Begu vor continua cu parcursul lor in proba de simplu, in timp ce la dublu vor evolua alti trei jucatori din Romania.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 22 ianuarie: Copil joaca impotriva campionului Wawrinka, Tecau debuteaza

AUSTRALIAN OPEN 2015 Cea de a treia zi a primului Grand Slam al anului va aduce la fileu trei romani. Copil va evolua la simplu, impotriva campionului en-titre, in timp ce Tecau si Begu vor debuta in turneul de dublu.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 21 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si perechile de dublu

Australian Open 2015. Simona Halep si Irina-Camelia Begu vor evolua, miercuri, in turul al doilea al Grand Slamului australian.

Australian Open 2015: Simona Halep, duel in turul trei cu Lady Gaga. Cine eBethanie Mattek Sands

Simona Halep a castigat in doua seturi pe Jarmila Gajdosova, 6-2, 6-2, iar in turul 3 va evolua impotriva lui Bethanie Mattek Sands, o jucatoare excentrica, recunoscuta mai ales pentru stilul vestimentar excentric si mai putin datorita unor performante pe terenul de tenis. A castigat insa Australian Open, in 2012, dar la dublu mixt, chiar alaturi de romanul Horia Tecau.

Halep - Gajdosova, in turul al doilea la Australian Open. Cine este jucatoarea care a eliminat-o pe Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, va evolua in turul al doilea, la Australian Open, impotriva australiencei Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 20 ianuarie: Marius Copil si Monica Niculescu, in primul tur

Australian Open 2015. Marius Copil si Monica Niculescu debuteaza, marti, in runda inaugurala a primul Grand Slam al anului. in timp ce Niculescu va avea o misiune aproape imposibila, Copil se va afla in premiera la acest nivel.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft (vineri dupa ora 3:30)

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si are o sansa imensa de a patrunde vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 3:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adica de a ajunge in faza optimilor de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )