Libnet.ro
UNICEF

16:30

Programul de vineri pentru Simona Halep si Irina Begu la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Programul de vineri pentru Simona Halep si Irina Begu la Australian Open

Simona Halep si Irina Begu vor juca vineri dimineata in turul 3 la Australian Open. Iata programul. continuă pe Online Sport

VIDEO Imagini inedite din 2006 cu Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu au fost protagonistele unui material realizat de TVR in 2006. Imagini de colectie si un interviu cu Simona Halep la 15 ani.

Calificare fara emotii pentru Simona Halep in turul trei al Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dupa o victorie clara in fata Jarmilei Gajdosova, reprezentanta a tarii gazda, scor 6 2, 6 2. Considerata drept o devoratoare de.

Suporteri inediti pentru Simona Halep la Australian Open

Simona Halep a fost sustinuta in mod organizat de mai multi suporteri australieni, la primul sau meci de la Melbourne. Acestia au venit din suburbia orasului Melbourne, numita Melton South, si au afisat mai multe mesaje pe care scria numele jucatoarei noastra alaturi de cartierul australian din care provin fanii.

Victorie la debutul Australian Open pentru Simona Halep. A invins-o in doua seturi pe Knapp

Simona Halep a inceput cu dreptul primul turneu de Mare Slem al anului. in primul meci de la Australian Open, Simona invins in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Zilele de inactivitate impuse din cauza.

Australian Open: Programul sportivilor romani - La ce ora vor evolua Simona Halep si Irina-Camelia Begu

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de vineri, a cincea zi a turneului de Grand Slam. Simona Halep o va intalni pe Margaret Court pe Bethanie Mattek-Sands, acesta fiind meciul al treilea pe respectiva arena. Irina Camelia-Begu va juca cu Carina Witthoeft in al doilea meci de pe Hisense Arena.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Victoria Azarenka, veriga lipsa din topul WTA si o posibila rivala puternica pentru Simona Halep n viitorul foarte apropiat, s-a ntors la nivelul ei

Dupa doua victorii confortabile pe o parte extrem de dificila a tabloului feminin, cu Sloane Stephens si cu Caroline Wozniacki, Victoria Azarenka incepe sa dea semne ca revenirea ei la forma s-a produs, iar cea din clasament e inevitabila.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucatluni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

VIDEO Simona Halep, debut solid la Australian Open - Rezumatul partidei cu Karin Knapp

Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, numarul trei mondial trecand de Karin Knapp, scor 6-3, 6-2. Meciul de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 28 minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )