Libnet.ro
UNICEF

18:45

Australian Open: Programul sportivilor romani in turul I al calificarilor - Duel intre Irina Bara si Laura Paar

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Programul sportivilor romani in turul I al calificarilor - Duel intre Irina Bara si Laura Paar

Romania are opt reprezentanti in calificarile de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Printre confruntari se afla si un duel romanesc, Irina Maria Bara urmand sa o infrunte pe Laura Ioana Paar. Calificarile vor debuta marti, iar primele jucatoare din Romania care vor evolua vor fi Ana Bogdan, Monica Niculescu si Jacqueline Cristian. continuă pe Hotnews

Simona Halep se pregateste indoor pentru un Australian Open care ar putea fi afectat de incendiile puternice de la Antipozi

In contextul in care organizatorii de la Australian Open iau in considerare ca toate partidele de la Australian Open sa se desfasoare cu acoperisul tras din cauza incendiilor devastatoare care au lovit tara si.

Avertisment pentru Simona Halepco. Cum se prezinta situatia la Australian Open, dupa incendiile din ultimul timp

Se apropie primul Grand Slam al anului, Australian Open, care se va disputa in conditii diferit,e date fiind incendiile din ultima vreme.

Bianca Andreescu si Juan Martin Del Potro s-au retras de la Australian Open 2020, din motive similare

Bianca Andreescu si Juan Martin Del Potro au anuntat ca nu vor participa la primul turneu de Mare Slem al sezonului 2020, Australian Open, programat sa inceapa luni, 20 ianuarie.

Bianca Andreescu se retrage de la Australian Open

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu, castigatoarea ultimei editii a US Open si locul 6 mondial, a declarat forfait pentru Australian Open, ce are loc intre 20 ianuarie si 2 februarie la Melbourne, din cauza unei accidentari la genunchiul stang, pe care a suferit-o in toamna lui 2019, informeaza AFP.

Bianca Andreescu, forfait de la Australian Open

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu, locul 6 mondial, nu va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open, in pericol sa fie suspendat

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, ar putea fi suspendat din cauza incendiilor .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )