Libnet.ro
UNICEF

11:00

Australian Open, in pericol sa fie suspendat

România Liberă România Liberă,
Australian Open, in pericol sa fie suspendat

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, ar putea fi suspendat din cauza incendiilor . continuă pe România Liberă

Australian Open nu este in pericol

In contextul incendiilor devastatoare din Australia s-a pus problema amanarii Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Masuri extreme pentru desfasurarea turneului de la Australian Open: Ce decizie ar putea lua organizatorii pe fondul incendiilor devastatoare de vegetatie

Primul turneu de la Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, ar putea sa se desfasoare indoor ca urmare a incendiilor de vegetatii care au provocat daune uriase la Antipozi. Mai exact, organizatorii.

Bianca Andreescu, aleasa de Nike, in defavoarea Simonei Halep. Ce echipamente vor purta la Australian Open

Sportiva romana de origine canadiana Bianca Andreescu a fost aleasa de Nike, in devafoarea Simonei Halep, sa prezinte echipamentul pentru Australian Open, turneu care se va desfasura in perioada 20 ianuarie 2 februarie 2020. Printre sportivele care vor purta echipamentul de culoare galbena se mai afla si Madison Keys. Bianca Andreescu, aleasa de Nike .

Solutie de rezerva pentru desfasurarea Australian Open

Organizatorii Australian Open dau asigurari ca editia din acest an se va desfasura indiferent de conditiile meteo exterioare.

Organizatorii Australian Open, anunt important dupa incendiile devastatoare. Ce se intampla cu turneul care ar trebui sa inceapa pe 20 ianuarie

Organizatorii de la Australian Open au facut un anunt important, cu doua saptamani inainte de startul competitiei. Presedintele Federatiei de Tenis din Australia nu crede ca turneul va fi afectat de norul de fum rezultat din incendiile de vegetatie. Organizatorii de la Australian Open nu cred ca turneul va fi afectat de incendiile de vegetatie .

Simona Halep se pregateste indoor pentru un Australian Open care ar putea fi afectat de incendiile puternice de la Antipozi

In contextul in care organizatorii de la Australian Open iau in considerare ca toate partidele de la Australian Open sa se desfasoare cu acoperisul tras din cauza incendiilor devastatoare care au lovit tara si.

Australian Open: Maria Sharapova a primit un wild card din partea organizatorilor

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, aflata in prezent pe locul 147 WTA, a primit un wild card pentru tabloul principal al Australian Open, au anuntat organizatorii primului Grand Slam al anului, informeaza Reuters.

Wild card primit de Maria Sharapova pentru Australian Open

Jucatoarea rusa Maria Sharapova a primit invitatie pentru cel dintai turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open, acoperit de fum: Organizatorii au anuntat, oficial, o decizie importanta

Australia se pregateste sa gazduiasca, ca de obicei, prmul mare turneu de tenis al anului, insa, parca niciodata startul competitiei n-a venit intr-un moment atat de prost!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )