Libnet.ro
UNICEF

01:06

Australian Open Simona Halep vs Caroline Wozniacki: Finala sanselor ratate - Pentru cine va fi cu noroc a treia oara?

Hotnews Hotnews,
 Australian Open Simona Halep vs Caroline Wozniacki: Finala sanselor ratate - Pentru cine va fi cu noroc a treia oara?

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor juca sambata cu toate cartile pe masa: primul Grand Slam din cariera si locul intai in clasamentul WTA. Va fi finala majora cu numarul trei pentru ambele jucatoare, primele doua fiind pierdute Simona la Roland Garros: 2014 si 2017, Caro la US Open: 2009 si 2014). Pentru cine va fi cu noroc a treia oara? Disputa de pe Rod Laver Arena va avea loc pe 27 ianuarie, de la ora 10:30 ora Romaniei): va fi in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. La ce ora joaca Simona finala la Australian Open

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a marturisit ca are probleme la glezna dreapta, inaintea finalei turneului Australian Open,.

Cu trofeul pe masa! Cand are loc finala de la Australian Open, dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki

Simona Halep a facut un meci formidabil in fata nemtoaicei Angelique Kerber, pe care a invins-o in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 9-7.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE. Antrenorul Serenei Williams dezvaluie strategia celor doua jucatoare

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mourotoglou, a prefatat finala de la Australian Open dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. Avem finala perfecta. Primele doua c.

LIVETEXT Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova in sferturile de finala

In cautarea primului Grand Slam al carierei, Simona Halep joaca impotriva Karolinei Pliskova, locul 6 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 (ora Romaniei)

Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova din sferturile de finala de la Australian Open) se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 ora Romaniei), dupa au anuntat organizatorii competitiei de la Melbourne.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova (LIVE Text dupa ora 06:00)

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 06:00 ora Romaniei).

Australian Open: Simona Halep vs Angelique Kerber se va disputa joi, dupa ora 07:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei cu numarul 11, meciul din semifinale dintre Simona Halep si Angelique Kerber urmand sa aiba loc joi, dupa ora 07:00 ora Romaniei), pe Rod Laver Arena.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Ultimele stiri despre marea finala de la Australian Open

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP - WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Cat costa un bilet la finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki si cate tichete mai sunt disponibile la Melbourne

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera ei, in finala la Australian Open, si o va intalni in ultimul act al competitiei pe Caroline Wozniacki.

Roger Federer, comentariu-surpriza despre meciul Simona Halep-Caroline Wozniacki de la Australian Open

Va fi o premiera pentru oricare dintre ele, oricine va castiga. Mi-ar placea sa fiu in pozitia de a lupta pentru primul trofeu de Mare Slem. Trebuie ca fiecare sa creada in ea, au.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )