Libnet.ro
UNICEF

23:30

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova (LIVE Text dupa ora 06:00)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova (LIVE Text dupa ora 06:00)

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 06:00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 (ora Romaniei)

Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova din sferturile de finala de la Australian Open) se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 ora Romaniei), dupa au anuntat organizatorii competitiei de la Melbourne.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. La ce ora joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Organizatorii turneului de la Melbourne au anuntat programul zilei. Partida Simona Halep - Karolina Pliskova se va juca miercuri dimineata, nu mai.

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep, cea mai lunga partida a carierei. Meci dramatic cu Lauren Davis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat dramatic in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, sambata, la Melbourne,.

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka se va disputa luni, fiind ultimul meci de pe Margaret Court Arena

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 71 WTA) urmand sa fie ultimul meci al zilei n. r. al patrulea) de pe Margaret Court Arena.

S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova. Cand intra pe teren liderul WTA pentru un loc in semifinalele Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova vor juca in sferturile de finala ale Australian Open, partida lor fiind programata maine.

Corespondenta din Melbourne - De ce disputa dintre Simona Halep si Karolina Pliskova se anunta acum mai incinsa ca oricand

Simona Halep si-a egalat deja cea mai buna performanta la Australian Open, unde a ajuns in sferturi, la fel ca in 2014 si 2015.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. in turul al treilea la Melbourne, Halep o va infrunta pe americanca Lauren Davis 24 ani, 76 WTA). Simona Halep,.

Simona Halep comparata cu un soldat din Vietnam

Calificata in sferturile de la Australian Open, acolo unde miercuri o va intalni pe Karolina Pliskova, lidera mondiala Simona Halep inca mai are de suferit de pe urma accidentarii la glezna pe care a suferit-o in primul tur.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne n. r. 2014 si 2015), insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )