Libnet.ro
UNICEF

12:15

Australian Open. Sorana Cirstea, in turul doi la dublu

Antena3 Antena3,
Australian Open. Sorana Cirstea, in turul doi la dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open,. continuă pe Antena3

Australian Open: Sorana Crstea, n turul secund alaturi de Jelena Ostapenko/ Raluca Olaru si Galina Voskoboeva au fost eliminate

Echipa formata din Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko Romania/Letonia) s-a calificat in turul secund al probei de dublu feminin de la Australian Open, in timp ce perechea Raluca Olaru/Galina Voskoboeva Romania/Kazakhstan) a fost eliminata in primul tur.

Sorana Cirstea si Monica Niculescu termina repede benzina la Australian Open

Primele jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open, Sorana Cirstea si Monica Niculescu, au parasit rapid intrecerea.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul doi fara nicio emotie - Toate pnzele sus

Cu o victima celebra in CV tocmai la Australian Open l-a eliminat in turul doi pe Novak Djokovic la editia din 2017), Denis Istomin 99 ATP) a sperat intr-o noua zi de gratie, insa nu a fost loc de surprize pe Rod Laver Arena. Roger Federer a plutit punct cu punct spre o victorie meritata, conturata in aproape doua ore , scor 6-3, 6-4, 6-4, succes care il poarta in turul doi de la Melbourne acolo unde il va intalni pe Daniel Evans - 190 ATP).

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul al treilea dupa o victorie muncita cu Daniel Evans

Roger Federer 2 ATP) a muncit serios pentru a trece de britanicul Daniel Evans 189 ATP), in turul al doilea de la Australian Open. Elvetianul a castigat la tie-break primele doua seturi ale intalnirii de pe Rod Laver Arena, scor 7-6 5), 7-6 3), dupa doua ore si doua minute de joc. Evans a scazut ritmul de joc in actul al treilea, iar campionul en-titre de la Melbourne a avut nevoie de doar 33 de minute pentru a pune capat meciului, impunandu-se cu 6-3.

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

Marius Copil, victorie lejera in primul meci de la Australian Open. Adversar de COSMAR in turul urmator

Jucatorul roman de tenis Marius Copil 60 ATP) l-a invins marti dimineata pe spaniolul Marcel Granollers 108 ATP) si s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Rom.

VICTORIE a Simonei Halep in a doua runda de la Australian Open. Cu cine va juca in turul trei

Simona Halep, numarul 1 mondial, s-a impus, cu greu, in a doua runda de la Australian Open in fata jucatoarei americane, Sofia Kenin, numarul 56 mondial, se arata pe pagina oficiala a evenimentului. Simona.

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Bara/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului Australian Open, primul grand slam al anului.

Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat n turul al doilea al probei de dublu

Echipa formata din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au invins perechea Lizette Cabrera/Jaimee Fourlis Australia), scor 7-5, 3-6, 6-4 Partida a durat trei ore si cinci minute.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Jocul Mariei Sharapova arata bine, cel putin pana in acest moment, la Melbourne, rusoaica obtinand o victorie categorica, scor 6-2, 6-1, cu Rebecca Peterson, suedeza care o eliminase pe Sorana Cirstea in runda inaugurala. Masha a servit la cote inalte, a fost precisa la retur si pare sa-si fi regasit rautatea din joc care i-a lipsit in ultima perioada. in doua meciuri la Australian Open, Sharapova a pierdut doar trei game-uri. Urmeaza marele test pentru Maria: confruntare cu Wozniacki in turul trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )