Libnet.ro
UNICEF

14:00

Australian Open: Sorana Crstea, n turul secund alaturi de Jelena Ostapenko/ Raluca Olaru si Galina Voskoboeva au fost eliminate

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Sorana Crstea, n turul secund alaturi de Jelena Ostapenko/ Raluca Olaru si Galina Voskoboeva au fost eliminate

Echipa formata din Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko Romania/Letonia) s-a calificat in turul secund al probei de dublu feminin de la Australian Open, in timp ce perechea Raluca Olaru/Galina Voskoboeva Romania/Kazakhstan) a fost eliminata in primul tur. continuă pe Hotnews

Australian Open. Sorana Cirstea, in turul doi la dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open,.

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

Sorana Cirstea si Monica Niculescu termina repede benzina la Australian Open

Primele jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open, Sorana Cirstea si Monica Niculescu, au parasit rapid intrecerea.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul doi fara nicio emotie - Toate pnzele sus

Cu o victima celebra in CV tocmai la Australian Open l-a eliminat in turul doi pe Novak Djokovic la editia din 2017), Denis Istomin 99 ATP) a sperat intr-o noua zi de gratie, insa nu a fost loc de surprize pe Rod Laver Arena. Roger Federer a plutit punct cu punct spre o victorie meritata, conturata in aproape doua ore , scor 6-3, 6-4, 6-4, succes care il poarta in turul doi de la Melbourne acolo unde il va intalni pe Daniel Evans - 190 ATP).

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul al treilea dupa o victorie muncita cu Daniel Evans

Roger Federer 2 ATP) a muncit serios pentru a trece de britanicul Daniel Evans 189 ATP), in turul al doilea de la Australian Open. Elvetianul a castigat la tie-break primele doua seturi ale intalnirii de pe Rod Laver Arena, scor 7-6 5), 7-6 3), dupa doua ore si doua minute de joc. Evans a scazut ritmul de joc in actul al treilea, iar campionul en-titre de la Melbourne a avut nevoie de doar 33 de minute pentru a pune capat meciului, impunandu-se cu 6-3.

Marius Copil, victorie lejera in primul meci de la Australian Open. Adversar de COSMAR in turul urmator

Jucatorul roman de tenis Marius Copil 60 ATP) l-a invins marti dimineata pe spaniolul Marcel Granollers 108 ATP) si s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Rom.

VICTORIE a Simonei Halep in a doua runda de la Australian Open. Cu cine va juca in turul trei

Simona Halep, numarul 1 mondial, s-a impus, cu greu, in a doua runda de la Australian Open in fata jucatoarei americane, Sofia Kenin, numarul 56 mondial, se arata pe pagina oficiala a evenimentului. Simona.

Situatie ciudata la meciul Simonei Halep din turul secund de la Australian Open! Nici organizatorii nu isi pot explica asta

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa o victorie muncita in fata americancei Sofia Kenin.

Situatie ciudata la meciul Simonei Halep din turul secund de la Australian Open. Nici organizatorii nu isi pot explica asta

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa o victorie muncita in fata americancei Sofia Kenin.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )