Libnet.ro
UNICEF

16:30

Australianca Ashleigh Barty a castigat finala feminina de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Australianca Ashleigh Barty a castigat finala feminina de la Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 8 WTA si favorita nr. 8, a castigat sambata finala feminina a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in doua. continuă pe Antena3

Ashleigh Barty - Marketa Vondrousova, finala din acest an de la Roland Garros

Australianca Ashleigh Barty 23 ani) si cehoaica Marketa Vondrousova 19 ani) vor juca finala feminina a celui de al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Rafael Nadal il invinge categoric pe Roger Federer pentru o noua finala la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in finala de la Roland Garros dupa o victorie in trei seturi asupra lui Roger Federer.

Simona Halep, mesaj pentru noua campioana de la Roland Garros: Bucura-te de acel trofeu minunat

Simona Halep a postat pe Twitter un mesaj prin care o felicita pe australianca Ashleigh Barty, noua campioana de la Roland Garros. Sunt atat de fericita pentru tine! Bucura-te de acel trofeu minunat, a scris castigatoarea editiei de anul trecut.

Regina Parisului: Ashleigh Barty a castigat French Open dupa o finala de vis si va urca spectaculos in ierarhia WTA

Sportiva de 23 de ani a reusit sa-si imbunatateasca rezultatele de la un turneu de Grand Slam la altul: turul III la Wimbledon 2018, turul IV la US Open 2018, sferturi la Australian Open 2019 si acum titlul cucerit la French Open 2019.

VIDEO Regina Parisului: Ashleigh Barty a castigat French Open dupa o finala de vis si va urca spectaculos in ierarhia WTA

Sportiva de 23 de ani a reusit sa-si imbunatateasca rezultatele de la un turneu de Grand Slam la altul: turul III la Wimbledon 2018, turul IV la US Open 2018, sferturi la Australian Open 2019 si acum titlul cucerit la French Open 2019.

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si a ratat ocazia de a castiga o suma fabuloasa. Nu se poate plange insa nici cu ce a incasat pana acum. Pentru traseul pana in sferturi, constanteanca s-a ales cu un cec in valoare de 415. 000 de euro. Simona [] .

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

LIVE Simona Halep in sferturi la Roland Garros. Alerta de eliminare, Halep in corzi!

Simona Halep are o sansa uriasa de a disputa o noua finala la Roland Garros, tabloul fiind parca facut cu mana pentru campioana din 2018.

Asa am trait Simona Halep in sferturi la Roland Garros

Simona Halep a avut o sansa uriasa de a disputa o noua finala la Roland Garros, tabloul fiind parca facut cu mana pentru campioana din 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )