Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep, mesaj pentru noua campioana de la Roland Garros: Bucura-te de acel trofeu minunat

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, mesaj pentru noua campioana de la Roland Garros: Bucura-te de acel trofeu minunat

Simona Halep a postat pe Twitter un mesaj prin care o felicita pe australianca Ashleigh Barty, noua campioana de la Roland Garros. Sunt atat de fericita pentru tine! Bucura-te de acel trofeu minunat, a scris castigatoarea editiei de anul trecut. continuă pe Hotnews

Ashleigh Barty, campioana la Roland Garros - Triumful tenisului echilibrat

Parisul pare ca s-a specializat pe campioane scunde, trofeul de la Roland Garros urmand sa ia calea Australiei. S-a trecut de la 1,68 metri Simona Halep, 2018) la 1,66 metri cat are Ashleigh Barty). Ultimul act din acest an a fost o demonstratie de tenis echilibrat, Ash avand in variatie principala arma contra unei Marketa Vondrousova care si-a pierdut total reperele la debutul pe impunatorul Chatrier 6-1, 6-3, dupa o ora si 10 minute).

Duelul dintre Halep si Anisimova din sferturile Roland Garros ar putea fi amanat de ploaie! Creste tensiunea la Paris

Sfertul de finala dintre Simona Halep si tanara Amanda Anisimova ar putea fi amanat din cauza ploii abundente de la Paris, in conditiile in care niciuna dintre arene nu dispune de acoperis. Asadar, Simona.

Simona Halep a primit la Paris titlul de campioana mondiala a anului 2018

Simona Halep a participat, marti seara, la Cina Campionilor de la Paris, organizata de ITF si in cadrul careia jucatoarea romana a primit titlul de campioana mondiala in 2018, an in care a terminat pe locul I WTA si a castigat French Open.

Ashleigh Barty: Am muncit mult pentru a ajunge in finala Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty a declarat ca a muncit mult in ultimii ani pentru a ajunge sa joace finala turneului de la Roland Garros.

Roland Garros are o noua campioana: Ashleigh Barty a preluat trofeul de la Simona Halep

Ashleigh Barty este supriza frumoasa a editii din acest an a Roland Garros! Australianca a castigat sambata primul turneu de Grand Slam al carieri ridicand deasupra capului trofeul pe care il obtinuse Simona Ha.

Meci Simona Halep Amanda Anisimova. LIVE TEXT. Halep pierde in sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va avea loc astazi! Dupa ce campioana romanca a avut o zi libera, acum, este gata sa dea tot ce are mai bun in teren. Ziua de ploaie a dat peste cap programul Roland Garros in sferturile de finala. Organizatorii au decis sa amane meciul mult asteptat, urmand [] .

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

Simona Halep - Amanda Anisimova LIVE TEXT, la Roland Garros. Simona lupta pentru un loc in semifinale

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,.

Rafael Nadal il invinge categoric pe Roger Federer pentru o noua finala la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in finala de la Roland Garros dupa o victorie in trei seturi asupra lui Roger Federer.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )