Libnet.ro
UNICEF

05:00

Austria va avea prima femeie cancelar din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Austria va avea prima femeie cancelar din istorie

Brigitte Bierlein, principala judecatoare de la Curtea Constitutionala, va deveni prima femeie cancelar din istoria Austriei. continuă pe Ziarul Bursa

O judecatoare va deveni cancelar al Austriei / Brigitte Bierlein il va inlocui pe Kurz / Aceasta este prima femeie cancelar din istoria tarii

Presedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, a desemnat-o, joi dupa-amiaza, pe fosta presedinta a Curtii Constitutionale, judecatoarea Brigitte Bierlein, in functia de cancelar, in contextul crizei politice de la Viena care a condus la demisia Guvernul Sebastian Kurz, relateaza Reuters.

Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hartuiri a unui presedinte din ISTORIE

Presedintele american Donald Trump a declarat ca a fost supus cele mai mari hartuiri a unui presedinte din istorie, referindu-se la ancheta care vizeaza presupusa influentare a alegerilor prezidentiale din.

Giulia Nahmany, prima iesire publica din ultimul an

Actrita Giulia Nahmany a avut prima aparitie publica din ultimul an la petrecerea aniversara a revistei Viva! Actrita principala din filmul romano-american Love by Design afiseaza in prezent o silueta de invidiat si etaleaza o vestimentatie eleganta Loulou. Adina Necula, stilista artistei, a reusit prin aceasta alegere sa ne poarte inapoi in anii 1930, pastrand totodata nota moderna a timpurilor prezente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )