Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ford prelungeste suspendarea productiei la fabrica din Craiova pana cel putin pe 4 mai

Hotnews Hotnews,
 Ford prelungeste suspendarea productiei la fabrica din Craiova pana cel putin pe 4 mai

Suspendarea temporara a productiei fabricilor Ford la nivel european se prelungeste pana cel putin pe data de 4 mai, spune compania. Ford anunta pe 19 martie ca suspenda activitatea la unitatile de productie din Europa, inclusiv la Craiova. Ford are o capacitate de productie de peste 1. 000 de masinizi la Craiova modelele Puma si EcoSport). continuă pe Hotnews

Producatorul de tutun Philip Morris continua activitatea la fabrica din Otopeni. Angajatii vulnerabili care nu pot lucra de acasa au concediu platit integral

Fabrica din Otopeni a Philip Morris Romania isi continua activitatea, fara riscul de a opri furnizarea de produse din tutun. O parte dintre angajati lucreaza de acasa, iar categoriile vulnerabile de salariati, care nu pot lucra de acasa, primesc.

Ford amana reluarea productiei in America de Nord din cauza ingrijorarilor provocate de coronavirus

Constructorul auto Ford Motor Co a anuntat marti ca a deci sa-si amane planul care viza repornirea unor uzine din America de Nord la inceputul lunii aprilie, din cauza ingrijorarilor cu privire la siguranta angajatilor in contextul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

EUROSTAT: Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE, in februarie

Preturile productiei industriale au scazut in februarie cu 1,3% in zona euro si cu 1% in Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2019, iar Romania a raportat cel mai semnificativ avans in randul statelor membre, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )