Libnet.ro
UNICEF

14:03

EUROSTAT: Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE, in februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE, in februarie

Preturile productiei industriale au scazut in februarie cu 1,3% in zona euro si cu 1% in Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2019, iar Romania a raportat cel mai semnificativ avans in randul statelor membre, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Cum a influentat pandemia audientele televiziunilor: ce post a inregistrat cea mai mare crestere

In luna martie,pandemiade coronavirus a fost subiectul principal, iar romaniicareau stat in casaau preferat programele de stiri.

VIDEO Cea mai mare cascada din Ecuador a disparut

San Rafael, cea mai mare cascada din Ecuador, aproape a disparut dupa ce o parte din sursa sa de apa a fost inghitita de un crater cascat din cauze inca nedeterminate.

Un cercetator chinez dezvaluie care e cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19

Omul de stiinta chinez George Gao, directorul general al Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor CDC), a explicat intr-un interviu pentru revista Science, care este cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987

Principalii trei indici bursieri de pe Wall Street au inchis marti in scadere, iar Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987, in timp ce S and P 500 a consemnat cel mai grav declin de la criza financiara din 2008, pe fondul dovezilor tot mai clare referitoare la impactul economic al pandemiei de cronavirus.

Ar putea fi cea mai mare biblioteca din lume: povestea fascinanta a acestei creatii fantastice

Fascinatia unor pentru lectura a atins cote fascinante, in contextul in care cineva a decis sa realizeze cea mai mare biblioteca din lume, de dragul cartilor. Un olandez a investit o cantitate semnificativa de timp si efort in materializarea unui proiect neobisnuit, pe un perete. Nu este prima oara cand ai vazut manifestari artistice pe .

Coronavirusul isi baga coada la varful politiei vrancene. Trei sefi sunt de o saptamana in autoizolare, in cea mai mare discretie

Cei mai importanti ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea au participat la o videoconferinta alaturi de militari confirmati cu Covid-19.

Office 365 devine Microsoft 365: ce inseamna cea mai mare schimbare pentru abonati

In urma cu aproximativ 8 ani, Microsoft a introdus un abonament la Microsoft Office intitulat Office 365. Acesta va suferi acum o schimbare majora si va fi intitulat Microsoft 365. in contextul.

Afacerist italian, gest impresionant pentru spitalele din Romania: E cea mai dura si crunta perioada de dupa razboi

Sergio Valsania, un om de afaceri italian care activeaza si pe piata din Romania, pune la dispozitia autoritatilor sute de corturi pentru a le amplasa in spialele unde se fac activitati de triaj sau pre-triaj.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )