Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autobuzele din Bucuresti pot circula pe banda unica: Timpul de calatorie se reduce cu 30%

Antena3 Antena3,
Autobuzele din Bucuresti pot circula pe banda unica: Timpul de calatorie se reduce cu 30%

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat, miercuri, proiectul de infrastructura privind banda unica pe linia de tramvai, in scopul fluidizarii traficului. continuă pe Antena3

Banda unica pentru transportul in Bucuresti. Gabriela Firea: Marcam o premiera (VIDEO)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, implementarea unei etape in procesul de fluidizare a traficului din Bucuresti. Este vorba despre inaugurarea unei benzi unice mult asteptate.

Universitatea din Bucuresti a inceput inscrierile la cele 19 facultati Cum se va desfasura admiterea

Universitatea din Bucuresti a inceput, miercuri, inscrierile pentru Admiterea 2020 la cele 19 facultati si anunta ca taxa de inscriere este redusa cu 25% pentru candidatii care se inscriu online. inscrierile se vor incheia in 30 iulie. in contextul pandemiei de COVID-19, va fi organizat examen doar la Facultatea de Drept. La restul facultatilor, admiterea se face pe baza mediei a notelor de la bacalaureat sau a unui eseu motivational, fiecare facultate avand o formula mixta proprie pentru admitere.

Universitatea din Bucuresti a inceput inscrierile pentru Admiterea 2020

Universitatea din Bucuresti a inceput, miercuri, inscrierile pentru Admiterea 2020 la cele 19 facultati, iar taxa de inscriere este redusa cu 25% pentru candidatii care care se inscriu online. inscrierile se vor incheia in 30 iulie, transmite News. ro.

Academia de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea unei cariere de succes

Esti absolvent de liceu? Felicitari! Urmatorul pas in evolutia ta il constituie Admiterea la facultate! Sigur te gandesti sa alegi o universitate care sa-ti asigure, la absolvire, sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa. Vrei sa ai un viitor sigur, sa-ti gasesti si un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes? Alege un Lider si vei deveni un Lider! Academia de Studii Economice din Bucuresti, cea mai buna universitate de profil economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, iti ofera oportunitatea de a-ti cladi un astfel de viitor si de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone.

Atentie! Cirese toxice ajunse pe piata din Romania. Pot afecta grav ficatul si rinichii. Cum le recunosti

Toti romanii trebuie sa aiba mare grija la cirese. Aceste fructe pot fi considerate foarte toxice daca sunt tratate cu anumite substante.

Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020, publicate luni indica pe de o parte o rata de promovare, inainte de contestatii, de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani, iar pe de alta parte cel mai mare numar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )