Libnet.ro
UNICEF

11:46

Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

B1 B1,
Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020, publicate luni indica pe de o parte o rata de promovare, inainte de contestatii, de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani, iar pe de alta parte cel mai mare numar. continuă pe B1

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Cele doua licee din Bucuresti unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10 la BACALAUREAT 2020

Pandemia a tinut in suspans mii de elevi care asteptau cu sufletul la gura sa afle cum se vor desfasura examenele la evaluarea nationala, respectiv la bacalaureat 2020. intr-un final, lucrurile s-au desfasurat bine, iar astazi au fost afisate notele si pentru BAC.

Primul pompier militar infectat cu noul coronavirus in Olt. A fost ziua cu cele mai multe cazuri raportate

Un pompier din cadrul ISU Olt a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Colegii acestuia au fost plasati in izolare.

Academia de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea unei cariere de succes

Esti absolvent de liceu? Felicitari! Urmatorul pas in evolutia ta il constituie Admiterea la facultate! Sigur te gandesti sa alegi o universitate care sa-ti asigure, la absolvire, sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa. Vrei sa ai un viitor sigur, sa-ti gasesti si un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes? Alege un Lider si vei deveni un Lider! Academia de Studii Economice din Bucuresti, cea mai buna universitate de profil economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, iti ofera oportunitatea de a-ti cladi un astfel de viitor si de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

Perchezitii in Bucuresti si mai multe judete la persoane banuite de producere si comercializare ilegala de tutun

Politistii efectueaza, luni dimineata, 41 de perchezitii in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Bacau, Prahova, Satu Mare si in municipiul Bucuresti la domiciliile mai multor persoane banuite ca ar fi produs si comercializat in mod ilegal tutun de fumat, scrie Agerpres. Potrivit unui comunicat al IGPR, pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmand a fi conduse la sediul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice pentru activitati procedurale.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Virgil Musta, medic si purtator de cuvant al spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone, Brasov si Bucuresti inregistrand un numar alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibila relaxare cu mai multe restrictii.

Firma de salubritate care a transformat in patinoar mai multe artere din Sectorul 2, amendata de Brigada Rutiera

Firma de salubritate din Sectorul 2 al Capitalei care a asigurat dezinfectia arterelor cu o substanta alunecoasa, fapt care a generat mai multe evenimente rutiere in zona Pietei Delfinului, a fost amendata de Brigada Rutiera.

Cine sunt candidatii USR-PLUS pentru primariile din Bucuresti. Nume-supriza la sectoarele 4 si 5

Alianta USR-PLUS si-a anuntat candidatii pentru primariile din Bucuresti. Cele mai cunoscute nume sunt cele ale candidatilor de la sectoarele 1 si 3, unde vor intra in cursa Clotilde Armand si Ana Maria Ciceala, insa sunt si nume-supriza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )