Libnet.ro
UNICEF

17:01

Autobuzul fara sofer care ti-ar putea face viata mai usoara

Playtech Playtech,
Autobuzul fara sofer care ti-ar putea face viata mai usoara

Autobuzul fara sofer ar putea deveni realitate si ar ajunge cat mai curand pe strazile acestui oras din Uniunea Europeana. Masinile care se conduc singure devin din ce in ce mai populare,. continuă pe Playtech

Politistii au ramas masca. Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri

Politistii din Marea Britanie au fost socati atunci cand au vazut pe o autostrada o masina care circula fara pneuri. Ce s-a intamplat dupa ce l-au oprit pe soferul neglijent? Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri? Politistii au ramas masca Un sofer beat a fost prins de politisti, .

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Mihai Voropchievici: Cele cinci legi ale KARMEI care iti pot schimba viata - E VALABIL PENTRU TOATE ZODIILE iN 2020 Adevarul va iesi oricum la iveala si se plateste foarte scump

Numerologul Miahi Voropchievici a dezvaluit, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele cinci legi ale karmei care va pot schimba viata. Prima dintre ele este sinceritatea. Adevarul oricum iese la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )