Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a prezentat pasii pe care trebuie sa ii parcurga alegatorul in data de 26 mai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a prezentat pasii pe care trebuie sa ii parcurga alegatorul in data de 26 mai

Autoritatea Electorala Permanenta a facut miercuri o simulare a procesului de votare la alegerile europarlamentare si la referendumul national, care se vor desfasura in data de 26 mai. Acestia au prezentat pasii pe care alegatorii trebuie sa ii urmeze. continuă pe Wall-Street Ro

AEP a descins in control la Paralela 45. Compania se tine pe pozitii: Campania Mergi la vot, mergi in vacanta continua

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a descins in control la Paralela 45, anunta compania de turism, care sustine insa ca va continua campania Mergi la vot, mergi in vacanta, prin care ii recompenseaza cu vacante pe romanii care dovedesc ca au votat.

Jurnalul de economie. Pasii pe care trebuie sa ii faca un consumator care solicita stingerea unui litigiu cu banca fara sa ajunga la tribunal

Daniel Apostal a prezentat, miercuri, caresunt pasii pe care trebuie sa iifaca un consumator care solicita stingerea unui litigiu cu banca faraa ajungd la tribunal. Acesta a prezentat.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Precizari importante de la AEP

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) precizeaza ca, din totalul de 18. 730 de sectii de votare organizate in tara, 537 se afla la etaj, 13 - la demisol si trei - la subsol. La solicitarea AEP,.

Semnele din sarcina care trebuie sa te trimita la medic, explicate in cartea Elei Craciun

Perioada sarcinii este plina de schimbari bulversante pentru viitoarele mamici. De la stari de rau, pana la emotii contrastante, temeri si intrebari la care incearca sa caute raspuns.

Singurul partid care s-a inregistrat oficial pentru a face campanie pentru referendum

PNL este singurul partid care s-a inscris la Autoritatea Electorala Permanenta ca si competitor electoral in campania pentru referendum.

Educatia cu stare de bine, dupa o reteta romano-daneza. Cele trei mituri ale invatamantului romanesc care trebuie daramate

O echipa de cercetatori, profesori si educatori si-a propus sa reconceptualizeze performanta in educatie, menirea institutiilor de invatamant la nivel pre-scolar si primar prin crearea unui model romano-danez de abordare a actului didactic de catre formatori. Peste 100 de profesori si educatori din 26 de scoli primare si gradinite din Bucuresti, Buzau si Focsani au fost antrenati in activitati de dezvoltare profesionala inspirate de metodele educationale daneze. La trei ani de la inceputul proiectului, RoDawell a produs o serie de instrumente de evaluare a starii de bine in scoli, precum si un ghid prin care orice educator sau profesor din Romania va avea acces in mod gratuit la resurse educationale, tehnicile si practicile folosite in proiect.

Numai de bine. Exercitii pe care trebuie sa le incerci pentru o silueta de invidiat

Dimi Butilca, antrenor personal, a aratat cateva miscari pe care cu siguranta le-ati vazut efectuate de altii, dar voi nu v-ati incumetat sa le faceti. Sunt exercitii cu un impact puternic, care.

SFINTII CONSTANTIN SI ELENA. Rugaciunea care trebuie rostita pe 21 mai pentru indeplinirea dorintelor

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe Sfintii imparati Constantin si Elena in fiecare an, pe data de 21 mai. Acestia sunt cunoscuti drept cei care au dat libertate.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )