Libnet.ro
UNICEF

11:30

Semnele din sarcina care trebuie sa te trimita la medic, explicate in cartea Elei Craciun

ADPM ADPM,
Semnele din sarcina care trebuie sa te trimita la medic, explicate in cartea Elei Craciun

Perioada sarcinii este plina de schimbari bulversante pentru viitoarele mamici. De la stari de rau, pana la emotii contrastante, temeri si intrebari la care incearca sa caute raspuns. continuă pe ADPM

Digi 24: Lucian Mindruta - 10 chestii care trebuie interzise dupa ce terminam cu Uber-ul

Pentru usurarea efortului guvernamental de a trage de urechi tara pana inapoi in Evul Mediu, am zis sa scriu o lista in atentia doamnei Dancila, ca poate i-o printeaza cineva pe un biletel si-o aplica. Spre binele natiunii, fireste. Deci, 10 cazuri de concurenta neloiala care trebuie eliminate din Romania.

Utile: Stopul cardio respirator. Iata masurile de prim ajutor pe care trebuie sa le stii; Beneficiile nestiute ale consumului de castravete

Femeile care se epileaza in zona inghinala, predispuse la dureri cronice. Femeile care isi epileaza complet parul pubian cu lama sau cu ceara au sanse mai mari sa. Varsta tatalui poate avea un impact negativ asupra sanatatii nou-nascutilor. Un studiu realizat prin compilarea datelor a 40 de ani de cercetari asupra fertilitatii sugereaza ca.

Care sunt idilele amoroase din DNA care au dus la dosare

Dezvaluire din ultimul an arata ca de multe ori in spatele dosarelor anticoruptie din Romania nu se aflau doar comenzi politice sau razbunari, ci si idile amoroase, gelozii, fantezii si dorinte. Joi.

VIDEO Protestatarii din Topoloveni care il asteptau pe Dragnea, luati cu duba si dusi la Politie

Protestatarii care s-au adunat in fata Casei de Cultura din Topoloveni pentru a-l astepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicati de jandarmi si dusi cu dubele la politie potrivit publicatiei locale stiridepitesti. ro.

Barbatul din Arad care ar fi fost sicanat in trafic de doi politisti a depus o plangere penala

Aradeanul care ar fi fost sicanat in trafic de doi politisti pentru ca nu i-ar fi dat prioritate unuia dintre ei a depus o plangere penala pentru abuz in serviciu si trafic de influenta pe numele unuia dintre oamenii legii. Totodata, barbatul a spus ca va solicita daune morale pentru modul in care a fost tratat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )