Libnet.ro
UNICEF

23:00

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei anunta un nou record pentru ghiseul.ro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei anunta un nou record pentru ghiseul.ro

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei anunta, marti, ca Ghiseul. ro a inregistrat cel de-al 900. 000-lea utilizator, o persoana fizica din Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti. De la inceputul anului, peste 130. 000 de utilizatori s-au inscris pe www. ghiseul. ro - o medie constanta de aproape 3. 000 in fiecare zi. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou record de utilizatori si tranzactii pentru platforma ghiseul.ro

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei a anuntat, marti, 16 februarie, ca Ghiseul. ro a inregistrat cel de-al 900. 000-lea utilizator, o persoana fizica din Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti.

Bitcoin a atins duminica un nou record: S-a apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Duminica, Bitcoin a atins un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai valoroase.

Bitcoin a atins duminica un nou record, apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a atins duminica un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai valoroase criptomonede din lume, transmite Reuters.

Bitcoin a atins duminica un nou record

Bitcoin a atins duminica un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )