Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou record de utilizatori si tranzactii pentru platforma ghiseul.ro

Adevărul Adevărul,
Un nou record de utilizatori si tranzactii pentru platforma ghiseul.ro

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei a anuntat, marti, 16 februarie, ca Ghiseul. ro a inregistrat cel de-al 900. 000-lea utilizator, o persoana fizica din Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Record negativ istoric pentru omenire. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 50 de ani

Suntem martorii unei scumpini generalizate a materiilor prime, nemaivazuta de decenii, ceea ce inseamna ca producatorii prospera pe cheltuiala consumatorilor. Ne-am uitat pana in urma cu 50 de ani si n-am vazut niciodata ca atat de multe materii prime sa se scumpeasca toate impreuna. Record negativ pentru omenire. Consumatorii sunt speranta guvernului ca vor scoate .

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei anunta un nou record pentru ghiseul.ro

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei anunta, marti, ca Ghiseul. ro a inregistrat cel de-al 900. 000-lea utilizator, o persoana fizica din Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti. De la inceputul anului, peste 130. 000 de utilizatori s-au inscris pe www. ghiseul. ro - o medie constanta de aproape 3. 000 in fiecare zi.

Bitcoin a atins duminica un nou record: S-a apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Duminica, Bitcoin a atins un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai valoroase.

Bitcoin a atins duminica un nou record, apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a atins duminica un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai valoroase criptomonede din lume, transmite Reuters.

Bitcoin a atins duminica un nou record

Bitcoin a atins duminica un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )