Libnet.ro
UNICEF

16:00

Autoritatile barladene, apel catre Guvern ca Spitalul de Urgenta Barlad sa nu fie unitate de tratare COVID-19: Personalul medical de specialitate este subdimensionat si lipsit de protectie

B1 B1,
Autoritatile barladene, apel catre Guvern ca Spitalul de Urgenta Barlad sa nu fie unitate de tratare COVID-19: Personalul medical de specialitate este subdimensionat si lipsit de protectie

Autoritatile locale din municipiul Barlad au facut apel pentru ca Spitalul de Urgenta Elena Beldiman sa nu fie transformat in unitate destinata tratarii pacientilor cu COVID-19, potrivit dispozitiilor. continuă pe B1

Marcel Ciolacu face apel catre Guvern sa aiba grija de persoanele varstnice

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, face apel la decidenti sa nu interzica deplasarile pe.

Ministrul Economiei face un apel catre populatie sa nu faca stocuri foarte mari de alimente, pentru ca nu vine razboiul

Ministrul Economiei face un apel catre populatie sa nu faca stocuri foarte mari de alimente, pentru ca nu vine razboiul.

Andreea Berecleanu, gest emotionant in memoria Cristinei Topescu. Apel catre romani

Prietenul se cunoaste dupa fapte, nu dupa vorbe. Si se cunoaste in vremuri de nevoie, mai ales. Atunci cand toata lumea iti intoarce spatele, ai sa stii ca ai un prieten in cel care intervine delicat in destinul tau si iti asaza apele. Fix atunci cand nu te mai astepti la nimic bun. Ultimul catel .

Un nou apel catre Guvern pentru transparenta: Dati informatii defalcate pe judet, actualizate si complete!

Un nou apel adresat Grupului de Comunicare Strategica de la Guvern cere ca autoritatile sa publice informatii defalcate pe judete. Apelul adresat acum de Federatia Fundatiilor Comunitare din Romania vine dupa ce alte 14 asociatii civice au trimis inca de saptamana trecuta un manifest in care cereau acelasi lucru. Autoritatile au decis inca de joia trecuta sa nu mai furnizeze detalii despre noi cazuri pe judete si au interzis si prefectilor sa dea informatii. Motivarea? Exista riscul de confuzie.

Tudor Ciuhodaru, apel la Guvern si presedinte: Testare larga. Trimiteti-ne noile teste serologice. Avem deja 4 focare majore in tara. Noi ce mai asteptam?!

Medicul Tudor Ciuhodaru a facut din nou apel la Guvern si la presedintele Iohannis sa faca posibila testarea larga a populatiei, asa cum au facut alte tari europene.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )